Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Col·labora amb la lluita contra el càncer de mama amb aquesta mascareta solidària

Tots els diners recaptats amb la venda de la mascareta reutilitzable de Yerse anirà a l'AECC

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El 19 d'octubre és el Dia Internacional del Càncer de Mama i són moltes les accions per conscienciar de la importància de la revisió mamària, a més de les campanyes solidàries. Entre elles trobem la de la marca catalana Yerse, que ha llançat una mascareta reutilitzable i solidària, ja que la recaptació íntegra de la seva venda es destinarà a l'Associació Espanyola Contra el Càncer. 

Els malalts de càncer són un dels col·lectius més vulnerables en aquesta crisi sanitària i, segons dades de l'Observatori del Càncer de l'AECC, una de cada vuit dones patirà càncer de mama al llarg de la seva vida. La mascareta de Yerse és de color rosa, com el llaç identificatiu d'aquesta tipologia de càncer i la podreu comprar a partir del dia 9 d'octubre a totes les botigues Yerse i a la seva botiga online a un preu de 9,90 euros

Es tracta d'una mascareta reutilitzable que manté les seves propietats durant 30 rentades. La capa interior està feta amb un teixit homologat segons la norma UNE0065:2020, és transpirable i hidròfuga, és a dir, repèl l'aigua i les microgotes de saliva, per exemple. La capa exterior és de cotó 100%. 

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals.

Últimes notícies

    Publicitat