Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com aconseguir la 'tote bag' de La Mercè?

T'expliquem on has d'anar per obtenir la bossa de tela amb el cartell de les festes d'enguany

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El cartell de La Mercè d'enguany ha estat tot un hit! Segurament ja deus saber que, si t'agrada el disseny de David de las Heras, pots aconseguir gratis un exemplar del cartell a la Sala Ciutat (c. Ciutat, 2) i al Palau de la Virreina (la Rambla, 99), on els regalen fins que s'esgotin les existències. 

Però sabies que s'ha fet més marxandatge de La Mercè? Un dels ítems que ha cridat més l'atenció als barcelonins és la 'totebag' (una bossa de tela de tota la vida, vaja) que duia l'alcaldessa Ada Colau en una fotografia que li han fet al metro de Barcelona. Després de l'expectació, els usuaris de Twitter han rebut una resposta de l'Ajuntament explicant com obtenir-la.

Com els cartells, aquestes bosses de La Mercè es troben a la Sala Ciutat, però no són gratuïtes. Estan a la venda al número 2 del carrer de la Ciutat i, com ha informat l'Ajuntament, el producte estarà disponible fins que s’esgoti l’estoc, que és limitat. 

Un últim apunt: si us heu quedat sense cartell i sense bossa, sempre podeu descarregar el disseny des del web municipal Cartells de Barcelona. Una copisteria de bona qualitat i un marc bonic i, patapam: ja teniu un record de les festes de La Mercè 2022. 

NO T'HO PERDIS: La Mercè 2022: Guia Completa

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat