Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cavalcada de Reis
Foto: Ajuntament de BarcelonaCavalcada de Reis

Com arribar a la Cavalcada de Reis de Barcelona 2023 en transport públic i en cotxe

TMB recomana el metro per als desplaçaments dijous 5 de gener a la tarda i al vespre, però també us diem on aparcar

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Tant si aneu a la Calvalcada de Reis 2023 de Barcelona, com si preferiu les de qualsevol altre barri de la ciutat o de l'àrea metropolitana, o simplement heu de desplaçar-vos aquest dijous 5 de gener a la tarda/vespre, aquesta informació us interessa: TMB recomana moure's en metro als llocs on hi ha activitats programades. 

Heu de tenir en compte que hi haurà restriccions al trànsit privat i que la gran majoria de línies d'autobús estaran limitades o bé es desviaran entre les 16 i les 21.30 h. És per això que es recomana el metro com a mitjà de transport més adient.

La Cavalcada de Barcelona comença aproximadament a les 18 h. Els Reis d'Orient arriben per mar i iniciaran un nou recorregut a causa de les obres de Via Laietana. L'itinerari s'inicia a l’avinguda del Marquès de l’Argentera amb el passeig de Circumval·lació, continua pel passeig d’Isabel II, passeig de Colom, ainguda Paral·lel, ronda de Sant Pau, carrers Comte d’Urgell i Sepúlveda, per tornar a l’avinguda Paral·lel, plaça d’Espanya i l'avinguda Reina Maria Cristina. 

El recorregut acaba a la Font Màgica de Montjuïc a les 21 h, aproximadament.

Ruta Cavalcada de Reis Barcelona 2023
Foto: TMBRuta Cavalcada de Reis Barcelona 2023

On deixar el cotxe prop de la Calvalcada de Reis de Barcelona

Si no teniu altra manera de desplaçar-vos que en vehicle privat, us interessarà la llista dels millors aparcaments per veure la Cavalcada de Reis elaborada per l'aplicació de reserva de pàrquing online Parclick. Recordeu, però, d'anar-hi amb temps i que molts carrers estaran tallats i, si podeu, opteu pel transport públic, preferentment el metro!

18 h – Av. Marquès de l’Argentera: per aparcar a prop del punt de sortida de la Cavalcada, et recomanem deixar el cotxe al Parking BSM Biomèdic, una de les opcions més econòmiques a només 3 minuts. Si aquest es troba complet, tens el Parking PARKIA El Born Barcelona, ​​el segon més proper, que és a 15 minuts.

18.15 h - Pg. Colom: en aquest punt del recorregut et recomanem aparcar al Pàrquing BSM Moll de la Fusta, ja que es troba a escassos metres.

19.30 h – Rda. Sant Pau: sobre aquesta hora de la tarda, si deixes el teu cotxe a Parking SABA BAMSA Paral·lel la Cavalcada estarà en un punt del recorregut molt proper a tu.

19.45 h - Mercat de Sant Antoni: el Pàrquing Mercat de Sant Antoni BSM està just en aquesta zona de pas de la Cavalcada, on s'haurà complert la meitat del recorregut. Si està complet també tens l'opció de reservar al Pàrquing Garatge Tamarit - Sant Antoni, situat a 3 minuts.

20.30 h: Sepúlveda: si tens intenció d'unir-te a la Cavalcada al seu pas per aquesta zona, la millor opció és el Pàrquing NN Rocafort o el Pàrquing Villur.

20.45 h: Pl. Espanya: arribant al final del recorregut, a 6 minuts de Pl. d'Espanya, es troba el Pàrquing BSM Rius i Taulet.

21.15 h: Av. Plaça de Carles Buïgas: El recorregut de les seves Majestats d'Orient acabarà a la Font Màgica de Montjuïc, on podràs gaudir de la fi de festa si t'has perdut la Cavalcada. El Parking BSM Rius i Taulet és a només 1 minut a peu.

Aparcament prop d'altres Cavalcades a barris de Barcelona

Cavalcada de Reis de Sant Andreu - La Sagrera: els Pàrquing BSM Sant Andreu Teatre i Pàrquing INDIGO Can Fabra són les dues opcions més properes al recorregut d'aquesta Cavalcada del barri de Sant Andreu del Palomar.

Cavalcada Reis de l'Eix Prim: els llocs més propers on deixar el teu cotxe són el Parking Mercat Provençals i el Parking NN Espronceda.

Cavalcada Reis de l'Eix Prim: una de les Cavalcades més curtes de la ciutat Comtal és la del barri del Poblenou. Si aparques al Pàrquing BSM Bilbao Llull, estaràs a prop de qualsevol punt del recorregut.

Cavalcada Reis del Clot – Camp de l'Arpa: és una altra de les Cavalcades de barri amb un recorregut breu a Barcelona. Et recomanem aparcar al Pàrquing Tasmisu – Monterol molt ben situat pel seu recorregut.

Cavalcada Reis de Sants - Les Corts: per aquesta Cavalcada les millors opcions per reservar aparcament són el Pàrquing NN Sentmenat II o el Pàrquing Ronda Park, tots dos a pocs minuts del recorregut.

NO T'HO PERDIS: Tota la informació de la cavalcada de Reis 2023 a Barcelona

Llegeix el número de desembre i gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat