Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Número especial de Nadal de Time Out Barcelona
Time Out Barcelona

Com celebrar el Nadal i el millor de l'any, al Time Out de desembre

Dimecres 2 de desembre llançarem un número especial amb els millors plans per gaudir de les festes i un avanç del que ens portarà 2021

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Estem desitjant que s'acabi aquest any tan atípic, dir adéu a totes les males notícies i terribles pèrdues que ens ha deixat, i començar el 2021 amb il·lusió i energies renovades. Per això, la nostra última revista de l'any 2020 (i primera del 2021) és un número especial, ple de bons propòsits i optimisme.

És especial perquè, a diferència d'altres números, podreu buscar-la als vostres locals favorits a partir del dia 2 de desembre, primer dimecres de mes. També perquè serà una revista que abasta els mesos de desembre i gener, i inclourà els millors plans nadalencs: des dels plats per emportar més deliciosos, fins a 10 regals fets a Barcelona, ​​a més dels punts clau per celebrar les festes a la ciutat.

A la revista també hi trobareu un resum de les coses coses bones que ens ha deixat aquest any (sí, n'hi ha!): pel·lícules, obres de teatre, exposicions i discos que salvarem d'aquests 365 dies. També us avancem les pel·lícules més esperades de 2021 i els esdeveniments més importants que passaran a Barcelona l'any que ve. I podreu llegir entrevistes a Cesc Gay, Nora Navas i Leïti Sene, així com passejar amb Miqui Otero pel barri de Sant Antoni.

I com sempre, us hem seleccionat l'imprescindible de l'agenda cultural dels propers 60 dies.

Quines ganes de que la llegiu!

No t'ho perdis: Nadal a Barcelona, la guia completa

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat