Notícies

Com comprar entrades per al concert de Beyoncé a Barcelona?

La cantant actua a l'Esdadi Olímpic Lluís Companys el juny del 2023

Escrit per
Mireia Servitje
Estudiant en pràctiques
Beyoncé
Foto: Carlijn JacobsBeyoncé
Publicitat

Tenim bones notícies pels fans de la Beyoncé: farà una visita a l'Estadi Olímpic Lluís Companys com a part de la seva gira Renaissance World Tour, la seva primera gira en solitari després de sis anys, el dia 8 de juny. Com que es preveu que les entrades s'esgotin ràpidament, us n'expliquem tots els detalls i com aconseguir-ne.

Què és la gira Renaissance World Tour de Beyoncé aquest 2023?

La gira mundial Renaissance World Tour de Beyoncé compta amb 42 dates, comença a Estocolm, a Suècia, el 10 de maig i acaba a Nova Orleans, als Estats Units, el 27 de setembre. Només hi ha una data a Barcelona: el 8 de juny a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, amb una capacitat d'unes 56.000 persones.

Quan sortiran a la venda les entrades del concert de Beyoncé a Barcelona?

Les entrades sortiran a la venda el divendres 10 de febrer a les 10 h.

Com puc aconseguir les entrades per veure Beyoncé?

Les entrades estaran disponibles a través de LiveNation i TicketMaster. Però si vols maximitzar les teves probabilitats una entrada, dona-li un cop d'ull a les opcions oficials de prevenda. Per exemple, els membres de BeyHive podran accedir a una prevenda que tindrà lloc el 6 de febrer de 10 h a 18 h, i els usuaris registrats a LiveNation també podran accedir a una prevenda el 9 de febrer de 10 h a 18 h.

Quant valen les entrades del concert de Beyoncé?

PL1 Gold Circle A i B: 185 € + 24,50 € despeses

PL1 grada: 185 € + 24,50 € despeses

PL2 grada: 135 € + 18 € despeses

PL3 grada: 95 € + 12,50 € despeses 

PL5 grada: 55 € + 7,50 € despeses

Pista: 80 € +10,50 € despeses

A quines ciutats més actuarà Beyoncé?

El tour també visitarà Brussel·les, Colònia, Frankfurt, Hamburg, entre altres ciutats europees, durant els mesos de maig i juny. A més, també altres ciutats com Boston, Charlotte, Dallas, Detroit, Kansas City, Louisville, Miami, Minneapolis, Nashville, Nova Orleans, Filadèlfia, Pittsburgh, San Francisco, St. Louis, Tampa i Vancouver.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat