Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com és la Barcelona post-pandèmica? Vota i explica'ns-ho!

Volem saber com és viure, treballar i sortir a Barcelona després de dos llargs anys de pandèmia. Respon el Time Out Index 2022 i, al final, et direm exactament quant t’estimes la teva ciutat.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Comencem a sentir l’olor de la normalitat que s’acosta, i creiem que és el moment d’aturar-nos i mirar al nostre voltant. Com ha canviat la ciutat de Barcelona des que va arribar la Covid? Com és ara, el nostre dia a dia? I l’oferta de restauració de la ciutat? Quins són els bars que hem tornat a freqüentar? És fàcil, lligar a Barcelona? I fer-hi amics?

Tenim molt per analitzar. Des de l’oferta artística fins a la vida nocturna, passant pels millors barris o els espais més singulars. I per això necessitem la teva ajuda. Des de Time Out, hem impulsat el Time Out Index, l’enquesta més completa de Barcelona. A través de diverses preguntes, volem saber com és, pels barcelonins i barcelonines, viure en aquesta meravellosa ciutat ara que sembla (per fi!) que la Covid s’acabarà convertint en només un record.

Al final del qüestionari -que dura només uns cinc minuts!- et direm exactament quant t’estimes la teva ciutat. I per què serveix? Durant aquest any, farem servir les vostres respostes per elaborar la nostra classificació anual de les millors ciutats i barris del món. Totes les respostes són completament anònimes, així que et convidem a dir el que penses sobre la ciutat, el bo i el dolent.

Com és Barcelona? Diversa, segura, amigable? Avorrida, estressant, bruta? Ves pensant com et sents en aquesta ciutat i fes-nos-ho saber en el Time Out Index 2022.

NO T'HO PERDIS: Participa en l'enquesta Time Out Index

Llegeix el número de març de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat