Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
T'estiu molt
Ajuntament de BarcelonaT'estiu molt

Com i quan inscriure's a les activitats infantils d'estiu de l’Ajuntament de Barcelona

'T'estiu molt' obre el període d'inscripcions i sol·licituds de beca ben aviat, i oferirà més d’un miler d’activitats a més de 360.200 infants i adolescents

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

L’estiu és cada vegada més a prop i amb ell arriben les vacances escolars, per això l’Ajuntament ja ha anunciat el programa municipal que cada any ofereix durant aquest període. Enguany, la campanya 'T’estiu molt' oferirà més d’un miler d’activitats a més de 360.200 infants i adolescents de Barcelona d’entre 1 i 17 anys perquè puguin gaudir de les vacances. El període d’inscripcions, així com el de sol·licitud de beca, començarà el pròxim dimarts 2 d’abril, coincidint amb la fi de la Setmana Santa. 

Les activitats són del 22 de juny fins al 6 de setembre, adaptant-se a l’inici del curs escolar, i són de temàtiques molt variades: n’hi ha de l’àmbit del lleure educatiu, on es promociona l’activitat lúdica i sociocultural, però també esportius i d'aprenentatge. Algunes de les propostes que es plantegen són el bressol d’estiu, campaments, colònies, estades fora de Catalunya, casals esportius, tallers d’arts escèniques, cursos d’anglès o activitats en família, entre moltes d’altres. A més, totes elles estan adaptades als infants amb discapacitat, que poden participar en qualsevol que vulguin perquè totes disposen de mitjans tècnics i humans adients per la seva participació. 

L’objectiu de 'T’estiu molt' és que a través de l’oferta d’activitats els joves i infants puguin adquirir valors de convivència i companyonia, però també aprendre a respectar l’entorn alhora que gaudeixen d’unes vacances. A més, afavoreix la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies. 

T'estiu molt
Ajuntament de BarcelonaT'estiu molt

270 entitats habilitades

En aquesta edició, l’Ajuntament ha habilitat 270 entitats responsables del desenvolupament del total de 1.087 activitats. I és que el consistori ha volgut assegurar-se una oferta àmplia, així com una relació adequada entre qualitat i preu i una proporció adient de monitores i monitors.

Podeu consultar la programació completa de 'T’estiu molt' a través del web de l’Ajuntament, on també podreu fer les inscripcions i la sol·licitud de beca.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat