Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com puc anar i tornar del Sónar 2022 amb transport públic?

El festival també habilita dues línies de bus per anar del Sónar de Dia al Sónar de Nit

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Tornar d’un festival cap a casa pot semblar tota una odissea. No només estàs esgotat d’haver ballat durant hores i hores sense parar, sinó que, en el moment en què només penses a treure’t les sabates, arribar al llit i col·locar-te en posició horitzontal, has de trobar les forces i la paciència de qui sap on per tornar al teu cau com més de pressa millor. Nosaltres no podem dotar-vos d’aquests dons, però sí que us podem facilitar les opcions de transport més properes als diferents recintes del Sónar

Sónar de Dia

El Sónar de Dia (dijous 16, divendres 17 i dissabte 18 de juny) se celebra a la Fira Montjuïc, a l’avinguda Rius i Taulet. La parada de metro més propera al recinte és Espanya, amb les línies L1, L3 i L8 de metro, que dijous opera fins a les 12 hores de la nit i reprèn el servei a les 5 de la matinada; el divendres tanca a les dues de la matinada i reobre tres hores més tard i, el dissabte, hi ha servei ininterromput. A la mateixa estació trobareu les línies R5, R6, R50, R60, S3, S4, S8 i S9 de trens dels FGC, que dijous circulen fins a mitjanit i divendres i dissabte fins a les dues del matí. 

També hi ha nombroses línies de bus amb parada prop de la Fira. De 5 del matí fins a les 22.30 h hi haurà disponibles l’H12, l’H16, el 46, el 79 i el 109; i, fins a les 23 h, L70, L72, L80, L86, L94 i L95. De nit, els itineraris disponibles seran el N1, el N15, el N16 i el N17. 

Pels que tingueu més forces, el servei de Bicing estarà disponible les 24 hores cada dia i, pels més mandrosos, a tocar de la plaça Espanya, trobareu tres parades de taxi.

Sónar de Nit

El Sónar de Nit (divendres 17 i dissabte 18 de juny) queda més allunyat del centre, a la Fira Gran Via de l'Hospitalet. No patiu, però, també hi ha diferents serveis de transport per a marxar d’allà quan ja no pugueu més. A frec del recinte hi ha l’estació Europa | Fira, amb la línia de metro L9S i la línia d’FGC L8, i l’estació Torrassa amb la línia de metro L1. 

Els diferents serveis de busos regulars que hi ha als voltants funcionaran a partir de –gairebé– les 5 del matí fins passades les 22.30 h i, el NitBus, estarà disponible des de les 23 h fins a les 6 del matí.

Transport Sónar
Foto: SónarTransport Sónar

Del Sónar de Dia al Sónar de Nit

L’organització del festival habilitarà, a més, el SonarBus, un servei de transport que us permetrà anar d’un recinte a l'altre. Amb un preu de 2,5 euros per trajecte, podreu triar entre la línia 1, disponible el divendres de 20 a 00.30 h i el dissabte de 20.30 a 24.30 h i que anirà del Sónar de Dia al Sónar de Nit directa; i la línia 2, amb servei ininterromput divendres i dissabte, i que anirà des de la plaça de les Drassanes a la Fira Gran Via.

Als que vau comprar abonaments VIP i a tots acreditats, la línia 2 també us portarà de tornada fins a plaça Espanya i plaça Catalunya de 3.30 a 7.30 h de la matinada. 

NO T'HO PERDIS: Sónar 2022: 11 concerts imprescindibles

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat