Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com reservar les entrades per a la Mercè 2020?

Enguany serà imprescindible disposar d'entrada per poder assistir a les activitats de la festa major de Barcelona

Esther López
Escrit per
Esther López
Publicitat

Enguany les festes de la Mercè seran diferents a causa de les circumstàncies especials que provoca la Covid-19. Per exemple, per poder assistir a les activitats serà imprescindible reservar entrada per a concerts, teatre de carrer i altres esdeveniments de cultura popular.

Com reservo la meva entrada?

Totes les activitats de la Mercè es troben al web. Si voleu assistir a concerts del BAM Festival, ho podreu fer a partir del 8 de setembre. Si voleu anar a concerts de Música Mercè (primer bloc) ho podeu fer a partir del dia 9 de setembre.

D'altra banda, si el que voleu és anar de públic a espectacles de la Mercè Arts de Carrer o a les activitats de cultura tradicional (segon bloc) haureu de reservar a partir del 14 de setembre.

Per a cadascun dels dies de la festa, només es poden sol·licitar entrades per a una de les activitats dels dos blocs de la Mercè (música i espectacles d'Arts de Carrer o activitats de cultura tradicional).

Per poder aconseguir les vostres entrades haureu de proporcionar el vostre correu electrònic, on rebreu la confirmació, que servirà com a entrada. A l'hora de fer la reserva podreu reservar per a un màxim de dues persones, però si es tracta d'alguna de les activitats tradicionals, el MAC Festival o el BAM-Cultura Viva, en aquest cas, es pot fins a un màxim de cinc persones.

Com recuperar les entrades?

En el cas que perdeu el vostre correu de confirmació, el podreu recuperar accedint a la fitxa de l’espectacle que trobareu al web o a l’aplicació mòbil, a l’opció: ‘Recupera les entrades’.

En el cas que vulgueu anul·lar la vostra reserva, heu d’anar a la fitxa de l’activitat que trobareu al web. Per fer aquesta gestió heu d’utilitzar el vostre correu electrònic i el codi amb el qual heu fet la reserva.

Pels més petits també cal reservar, si es tracta de nenes i nens de més de 2 anys. I els que tinguin menys de 18 anys hauran de presentar una autorització de les mares, pares, tutores o tutors i, també, anar acompanyats d’una persona adulta.

NO T'HO PERDIS: Així seran les festes de la Mercè 2020

Últimes notícies

    Publicitat