Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com serà el Sónar del 2021? Dos festivals presencials i activitats 'online'

L'edició prevista per a aquest mes de juny passa al 2022 i a l'octubre hi haurà l'AI and Music i el SónarCCCB

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Aquest any tampoc hi haurà Sónar tal com el coneixíem. L'edició prevista per a aquest mes de juny passa als dies 15, 16, 17 i 18 de juny de 2022, per causes de força major, i aviat es farà públic el primer avançament de la programació.

Per tant, encara no tornarem a gaudir de la gespa artificial de la Fira de Barcelona a Montjuïc i dels autos de xoc de la Fira Gran Via. Tanmateix, el festival ha anunciat dos festivals presencials per a aquesta tardor i un programa de continguts digitals que s'estendrà durant l'any.

Per una banda neix l'AI and Music (27 i 28 d'octubre de 2021) centrat en les aplicacions i reptes de la intel·ligència artificial en la música, un nou festival impulsat pel programa S+T+ARTS de la Comissió Europea i es fa en col·laboració amb la UPC i betevé.

Per altra banda, es farà una nova versió del SónarCCCB –recordem que ja es va fer un Sónar+D CCCB–, els dies 29 i 30 d'octubre, en format ampliat i amb més música en directe, que es distribuirà en diversos escenaris, i es complementarà amb les conferències, tallers, debats i presentacions del Sónar+D.

Sónar 2021
Foto: Sónar

En total, els dos festivals aplegaran unes 60 activitats, la majoria en format presencial. A més, el Sónar mantindrà l'activitat al llarg de l'any, col·laborant amb diverses iniciatives, esdeveniments i institucions, com el festival In-edit, l'IDEAL, l'ICUB i l'ICEC, entre d'altres, i també organitzarà la cinquena edició del Sónar Istanbul, que es farà el 5 d'octubre.

Tots els que tinguin entrades i acreditacions professionals per a les edicions del 2020 i 2021 rebran un email el 10 de maig amb informació sobre quins avantatges té mantenir-les per a l'edició del 2022 i per demanar un reemborsament en cas que així ho desitgin.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número del març de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat