Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Comprova si t'ha tocat la loteria

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Un any més, els niños de San Ildefonso i els seus mitjonets fins als genolls reparteixen calers per tot el país, amb aquells crits perforadors de timpans que es claven com agulles al cervell. Les opcions per saber si el vostre (els vostres, potser) número(s) té premi són: 1. Arriscar-vos a la sordera o a l'atac de nervis escoltant com aquests nens autòmats allarguen les vocals d'euro (eeeeuuuurooooooooooooooos), entregar-vos a la miopia resseguint els números de la pedrea l'endemà del sorteig, o –la més intel·ligent– clicar aquí per consultar si SOU RICS.

Si heu tingut sort i us ha tocat, òbviament ja no esteu llegint això perquè probablement us esteu ruixant amb Moët en pilota picada, comprant un veler, cremant bitllets de 100, llepant caps de gamba o qualsevol de les coses que se suposa que es fan quan de sobte ets milionari o centmileurista. Si us heu quedat, aprofitem per recordar que el premi 'gordo' són 4 milions, el segon 1.250.000 euros, el tercer 500.000, el quart dos premis de 200.000 i el cinquè, vuit premis de 60.000. Després també hi ha 1794 premis de 1000 euros, que sempre van bé (agafeu-vos fort que ve tòpic) "per tapar forats".


Si teniu un amic, un familiar, un veí o qualsevol persona propera que hagi guanyat, recordeu-li que en els premis superiors a 10.000 euros, Hisenda s'enduu un 20%. O sigui que si us han tocat, posem per cas, 10.000 euros, n'haureu de regalar 2.000 a l'estat.

 
No passeu pena si no heu estat afortunats: la probabilitat de guanyar 'el gordo' és d'un 0,00001% (1 entre 100.000).

Últimes notícies

    Publicitat