Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Concerts d'Ed Sheeran, Coldplay, Janelle Monae i Bruno Mars en streaming

Gorka Elorrieta
Escrit per
Gorka Elorrieta
Publicitat

Warner Music (amb tots els seus subsegells discogràfics) organitza aquest cap de setmana el PlayOn Fest posant a l'abast de tothom el seu enorme catàleg d'artistes i el seu arxiu de gravacions, però –atenció!– només es podran veure a l'hora marcada a la programació (en temps real) i cap concert quedarà penjat a la xarxa, així que poseu-vos totes les alarmes que facin falta.

No es tracta de directes dels artistes des de casa seva sinó de concerts a grans escenaris (Sydney Opera House, The O2 Arena) i d'actuacions a festivals tan importants com Coachella, Primavera Sound o Lollapalooza que la companyia ha definit com a llegendàries. 

La llista del cartell, que se celebra els dies 24, 25 i 26 d'abril, és digna d'un festival d'estiu: Ed Sheeran, Coldplay, Pablo Alborán, Weezer, Green Day, The Flaming Lips, Janelle Monae, Bruno Mars, Charli XCX, Royal Blood, Korn... L'streaming arrenca a les 18 hores (hora espanyola) i s'allargarà fins a les 6 del matí. Tot passarà al canal de Songkick. Atents al programa perquè alguns dels concerts es passaran dues vegades. 

NO T'HO PERDIS: 10 concerts filmats inoblidables per veure a casa.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat