Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bad Gyal i Mushkaa
Foto: F.C.Barcelona

Confirmat! Bad Gyal i Mushkaa anuncien 'SexeSexy', la seva cançó juntes en català

Les germanes Farelo han penjat a TikTok un vídeo amb un petit tros del tema, tot i que encara no hi ha data oficial de llançament

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Després de molts mesos de desmentir la rumorejada col·laboració, Bad Gyal i Mushkaa han anunciat la seva cançó juntes, una de les més esperades de l'any. Les germanes Farelo van penjar ahir dimecres 13 de març un vídeo a TikTok on ballaven i cantaven un tros del seu nou tema en català 'SexeSexy', que serà la cançó que completarà 'SexySensible', el darrer àlbum de la petita de les Farelo. El vídeo es va fer viral en pocs minuts i milers de persones van reaccionar a l'anunci amb comentaris com "ens has enganyat, però bé", "ens vas mentir a la cara, però et perdono" i "això és el que necessitava Catalunya".

Hores després de la publicació del vídeo, però, la plataforma l'ha retirat per llenguatge explícit de la cançó, una decisió que ha indignat els fans de les dues artistes. Malgrat que la plataforma ha vetat el vídeo, comptes de fans de Bad Gyal i Mushkaa han tornat a penjar-lo als seus perfils on, de moment, encara es pot veure.

@akabadgyalfanspkm @Bad Gyal y su hermana @MUSHKA ♬ sonido original - MUSHKA

Tot i que el vídeo ja no existeix al compte oficial de la Mushkaa TikTok, encara està disponible a X, on els comentaris i les reaccions tampoc s'han fet esperar i nosaltres n'hem recopilat alguns dels més enginyosos:

Una col·laboració molt esperada

Els fans de les germanes fa molts temps que reclamaven una col·laboració juntes, però va ser arran de la publicació de l'últim àlbum de Mushkaa quan van començar a sorgir els rumors d'una suposada cançó amb Bad Gyal. Dels nou temes de 'SexySensible', n'hi havia un d'ocult que Irma Farelo -el nom real de Mushkaa- va anunciar que publicaria més tard. A diverses entrevistes com a la del pòdcast 'La Sotana', l'artista va desmentir la col·laboració amb la seva germana gran, tot i que no va aconseguir convèncer massa els fans. Ara, els rumors s'han confirmat i la cançó ja és una realitat, tot i que encara no hi ha una data oficial per al llançament.

Des que l'Irma va començar amb la seva carrera musical, l'Alba (el nom real de Bad Gyal) ha fet diverses mostres de suport públiques a través de comentaris a Instagram i publicacions amb la música de la seva germana petita. A més, fa poc també les vam poder veure juntes en la campanya de presentació de la nova equipació del Barça per a la temporada 2023/2024.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat