Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Confirmat, Hard Rock obrirà un gran hotel en el litoral de Barcelona

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Amb la cafeteria-botiga més que consolidada al centre de Barcelona i una projecció internacional que suma centenars d'hotels, restaurants i complexos d'oci, a la cadena Hard Rock International només li faltava fer-se amb un hotel a la capital catalana. La seva ubicació exacta serà en la primera línia de mar a Sant Adrià del Besòs, al costat de la platja, al Parc del Fòrum i el port esportiu del municipi. Es tracta d'una superfície de 30.000 m2 molt buscats pels grans inversors i que, per fi, sembla que tenen propietari i data d'inauguració de l'hotel a principis del 2022.

La confirmació de l'obertura de l'hotel arriba després d'una aliança de Hard Rock amb el fons immobiliari AG i, sobretot, amb un municipi que no compta amb una regulació de l'allotjament turístic tan restrictiva com Barcelona i permet que l'hotel pugui ser una realitat en un futur immediat. 

Ubicació del nou 'Hard Rock Hotel'
Ubicació del nou 'Hard Rock Hotel'
© Time Out BCN

Més de 500 habitacions a primera línia de mar

El projecte d'hotel de Hard Rock constarà amb 504 habitacions, amb vistes al mar i al Parc del Fòrum. Un restaurant de bufet i un gurmet, sports bar, més d'una piscina i grans terrasses al Moll de la Ronda conformaran una oferta hotelera que s'emmarca en "un nou estàndard en hostaleria, gastronomia i oci" assegurava Todd Hricko, vicepresident sènior i responsable de desenvolupament global d'hotels d'Hard Rock International.

L'Ajuntament de Sant Adrià, per la seva banda, ha signat un conveni amb la multinacional per fomentar la contractació directa i indirecta de fins a 650 veïns de la ciutat i que en el transcurs de les obres, començaran el segon semestre d'aquest any, es compti amb el teixit empresarial de la zona.

NO TE LO PIERDAS: Així serà el Museu Hermitage de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat