Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nieve en Plaça Catalunya
Foto: Shutterstock Nieve en Plaça Catalunya

Coses divertides per fer quan neva a Barcelona

Amb un bon gruix de neu, la ciutat ofereix un ventall de possibilitats de diversió, no infinit, però sí molt gran

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

És complicat que nevi a Barcelona, però aquests anys tenim tots els números de la rifa! A diferència de l'any passat, la possibilitat de neu a Barcelona ciutat és molt elevada, encara que de moment només a les cotes altes. Tots sabem que la nostra ciutat coberta del blanc element té moltes més possibilitats de diversió que llocs tan encarcarats i elitistes com La Cerdanya o Els Alps. Recordem alguns passatemps fascinants si la pluja-neu cristal·litza en flocs abundants:

1. Baixar en trineu per Verdi. Els carrers costeruts i poc transitats de la Gràcia nord ofereixen una muntanya russa d'emocions. La carambola seria si als cinemes Verdi fessin un cicle de polar (cinema negre francès). Qui els tingui ben posats, que ho intenti al Carmel.

2. Anar a esquiar a Horta! L'amic Paco ho tenia claríssim. Durant aquella fantàstica nevada del març del 2010, que va deixar tota la Gràcia alta i el Guinardó amb aspecte de Finlàndia, es va calçar els esquís i apa, cunya avall pel bonic i desert carrer Salses. Esquiar entre pins té la seva gràcia, però fer-ho entre casetes modernistes encara més. Podriem reclamar a la colau que els busos que fan pujada incorporessin ganxos de tele-arrossegament.

3. Curling urbà. La monumental nevada del 2010 va possibilitar l'aplicació d'aquest esport tant esotèric (i val a dir que força friqui) en un entorn asfàltic. Els tres entranyable penjats que es van dedicar a curlingar, frega que frega el gel negre de l'avinguda, van fer un gran servei a la popularització de l'esport. I si te n'afartes, apa, tira't a terra i fes àngels. 

4. 'Skate-bobsleigh'. Fa anys, en Quim Monzó se'n fotia de l'existència d'un l'equip jamaicà de 'bobsleigh' (l'esport ximple per excel·lència: tres paios lliscant per un tub de gel dins un supositori gegant). Els mateixos salats del cúrling proposen una modalitat assequible i divertida: l''skate-bobsleigh', que no requereix explicacions, només un monopatí i tres paios amb ganes de fer el burro.

 5. Feu nudisme a la platja! Mireu com va quedar la platja nudista de la Mar Bella el 2010. De ben segur que la circulació sanguínia se us estimularà de nassos. Per si no aquest pla us sembla prou suïcida, quan hagueu quedat com un Caminant Blanc de 'Joc de Trons' (o quan tingueu la tita congelada) podríeu intentar el surf extrem siberià.

6. Muntar una batalla campal de boles de neu. L'opció més clàssica, esclar. L'extensió del mobiliari urbà nevat ofereix moltes possibilitats. Com per exemple, muntar una monumental bronca de boles de neu, com la que va succeir a la Plaça Catalunya durant la nevada de l'any 1962. Com certifica el vídeo del NO-DO, les boles volaven de les cadires de la rambla fins al Banc d'Espanya. 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat