Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Coses divertides per fer quan neva a Barcelona

Per
Ricard Martin
Publicitat

És complicat que nevi a Barcelona, però aquests anys tenim tots els números de la rifa! A diferència de l'any passat, la possibilitat de neu a Barcelona ciutat és molt elevada. Aquesta tarda començarà la segona part de la nevada. Les nevades s'estendran i s'intensificaran a tot el país entre avui a la tarda i dimecres a la tarda. Serà quan la gran borrasca atlàntica, la fera siberiana, serà a prop nostre. Pot nevar a la platja! Tots sabem que la nostra ciutat coberta del blanc element té moltes més possibilitats de diversió que llocs tant encarcarats i elitistes com La Cerdanya o Els Alps. Recordem alguns passatemps fascinants si la pluja-neu cristal·litza en flocs abundants:

1. Baixar en trineu per Verdi. Els carrers costeruts i poc transitats de la Gràcia nord ofereixen una muntanya russa d'emocions. La carambola seria si als cinemes Verdi fessin un cicle de polar (cinema negre francès). Qui els tingui ben posats, que ho intenti al Carmel.

2. Curling urbà. La monumental nevada del 2010 va possibilitar l'aplicació d'aquest esport tant esotèric (i val a dir que força friqui) en un entorn asfàltic. Els tres entranyable penjats que es van dedicar a curlingar, frega que frega el gel negre de l'avinguda, van fer un gran servei a la popularització de l'esport. I si te n'afartes, apa, tira't a terra i fes àngels.


3. 'Skate-bobsleigh'. Fa anys, en Quim Monzó se'n fotia de l'existència d'un l'equip jamaicà de 'bobsleigh' (l'esport ximple per excel·lència: tres paios lliscant per un tub de gel dins un supositori gegant). Els mateixos salats del cúrling proposen una modalitat assequible i divertida: l''skate-bobsleigh', que no requereix explicacions, només un monopatí i tres paios amb ganes de fer el burro.

4. Feu nudisme a la platja! Mireu com va quedar la platja nudista de la Mar Bella el 2010. De ben segur que la circulació sanguínia se us estimularà de nassos. Per si no aquest pla us sembla prou suïcida, quan hagueu quedat com un Caminant Blanc de 'Joc de Trons' (o quan tingueu la tita congelada) podríeu intentar el surf extrem siberià.

Últimes notícies

    Publicitat