Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Coses estranyes que es venen a Wallapop que no et creuràs

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Wallapop és el forat dels horrors i les meravelles en venda i intercanvi. Una realitat paral·lela on pots trobar, literalment, de tot. En un primer 'scroll' acotat a un petit radi d'un quilòmetre, trobo un servei de mudances a 15 euros l'hora, un manual de dret mercantil, una guitarra, un Audi A3, un joc de tasses de Duralex i un barret de cuina de paper. Tot això, farcit amb productes i serveis patrocinats com una rinoplàstia ( a la descripció hi ha emojis d'un nas i una careta amb cors als ulls), i el d'un préstec de 50.000 euros

Les rareses no triguen a aparèixer. Aquests són només alguns exemples, reals i trobats amb poc més de mitja hora navegant per l'aplicació. Com per exemple aquest. 

Hi ha algú que té l'esperança de vendre aquest tros informe de 40 cm, "aspecto cocodrilo", del qual costa endevinar-ne la procedència i el destí final. 

Wallapop és una gran mina per als fans. Fans del que sigui. Com per exemple del culebrot 'Mar de amor', "en alta calidad completa" a 18 euros i preu innegociable:

Fins i tot hi ha intangibles, com l'amor. Vendre amor, com a concepte. Val 999 € (l'amor és car) però porta instruccions d'ús: "depende como la uses la puedes liar". 

També hi ha art. I no és precisament econòmic. Parlem de dos esbossos originals del misteriós Francesco Netorios, "un artista fantasma que iba cambiando de nombre". La peça val 900.000 euros però el venedor es mostra obert a negociacions. 

O bé peces úniques, enigmàtiques i estranyament cares com aquesta "FIGURA de barro con MAZETA", a mig camí entre la cariàtide i el faune, que val 600 euros, però que porta la planta de la foto de regal. 

Per últim i més inquietant, un taüt.  Sí, així és. Un taüt per a animal domèstic petit, amb una creu cristiana "para poner de forma opcional en función de las creencias de cada cual", que ens porta a preguntar-nos si l'animaló que havia d'ocupar-la va sobreviure al seu destí. 

Últimes notícies

    Publicitat