Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cruïlla 2018: el cartell

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

El Cruïlla mostra les cartes per a la seva novena edició, i ensenya que tenia bastants asos a la màniga.

El festival, que fa bandera de l'eclecticisme, confirma una trentena de grups artistes que satisfaran una àmplia diversitat de paladars. Els fans de rock d'arrel americana celebraran la confirmació de Jack White, que presentarà el seu tercer àlbum en solitari, 'Boarding house reach' (2018), i del 'bluesman' Seasick Steve. Els fans del rap i la música urbana, les de The Roots, N.E.R.D –on milita Pharrell Williams– i Prophets of Rage (supergrup format pels membres de Rage Against the Machine i Audioslave, Chuck D i DJ Lord de Public Enemy, i B-Real de Cypress Hill). Els de l'electrònica, les del duo francès Justice, el duo britànic Orbital, el duo drum and bass Chase & Status –va de duos, la cosa– i el productor noruec Kygo.

Pel que fa a les músiques d'arrel, el Cruïlla comptarà amb les presències estel·lars del brasiler Gilberto Gil i la maliana Fatoumata Diawara, a més de la banda de reggae SOJA. I a banda de Diawara, el Cruïlla ha confirmat també les actuacions de dues importants veus femenines més, la cantautora anglesa Jessie Ware i la francesa Camille, còmoda a banda i banda de l'eix que va del pop a l'avantguarda. Pel que fa als artistes i grups locals i estatals, tocaran al Cruïlla Núria Graham, The New Raemon, Mi Capitán, Belako, La Pegatina, Els Catarres, La M.O.D.A., l'Always Drinking Marching Band, Lori Meyers, Elefantes, Blaumut, Ramon Mirabet i Joan Dausà.

Completen la llista de confirmacions –a les quals encara se n'afegirà alguna més pròximament– LP, àlies de la cantautora nord-americana Laura Pergolizzi, el cantautor anglès Ben Howard, la banda rock novaiorquesa The Last Internationale, i el grup folk-pop peruà We the Lion, a més de La Fura dels Baus i l’Aquelarre de Cervera, que afegiran l'element escènic al còctel del festival. Tots plegats s'afegeixen als ja anunciats David Byrne, Damian 'Jr. Gong' Marley, Bomba Estéreo, Joana Serrat, Izal i Bugzy Malone.

El Cruïlla se celebrarà del 12 al 14 de juliol, com sempre al Parc del Fòrum de Barcelona. L'abonament per als tres dies està a la venda per 135 euros més despeses.

Últimes notícies

    Publicitat