Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tram Cruïlla
Foto: Cruïlla

Cruïlla 2021: com tornar a casa des del Fòrum

Les millors opcions per tornar del festival després de cada jornada

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ens encanta anar a festivals, però el que no ens agrada tant és que se'ns compliqui la vida quan decidim que ja és hora de marxar i ens agafa la pressa per ficar-nos al llit (sols o acompanyats). Perquè l'operació retorn no us amargui la nit, aquí teniu una bona selecció de les opcions de què disposeu sortint del Cruïlla per tornar a casa des del Fòrum.

Servei especial de bus

Les nits de dijous 8 (de 23.30 h a 1.30 de la matinada) i de divendres 9 (de 2 a 5 de la matinada) un servei especial de bus facilitarà la tornada a casa enllaçant el Parc del Fòrum amb la plaça de Catalunya amb ronda de Sant Pere. El preu per trajecte és de 2,5 euros.

Tramvia

El Tram és una bona opció, ja que teniu parada just davant del Fòrum (T4), i el podeu fer servir de llançadora: en el recorregut fins a Ciutadella/Vila Olímpica podeu fer transbord amb l'L1 i l'L4 del metro. 

Aquest any, hi ha servei ininterromput a la línia T4 des de divendres a les 5 de la matinada fins diumenge a mitjanit. La freqüència de pas serà cada 20 minuts.

Bicicleta

Anar en Bicing pot ser també una molt bona opció, ja que hi ha un grapat d'estacions al costat del Fòrum. Les més properes són aquestes:

160 Avda. d’Eduard Maristany, 1/ Fòrum
158 Rambla Prim, 1-9
157 C/ Llull, 396
159 Avda. Diagonal, 26
151 C/ Pujades, 462
147 Rambla Prim, 79
156 Avda. Diagonal, 82

Metro

La parada de metro més propera, la de Maresme / Fòrum, la teniu a 10 minuts a peu de l'entrada del festival. El servei de dijous funciona de 5 h a 24 h, i divendres i dissabte fins a les 2 h.

Un inconvenient del metro és que l'utilitza molta gent, i si decidiu abandonar el recinte a la mateixa hora que molts dels assistents (per exemple, després del concert d'un dels caps de cartell) es pot formar un tap bastant incòmode per entrar a l'estació (per això recomanàvem que féssiu servir el tram de llançadora). Si aneu justos de temps per agafar l'últim metro, aneu pensant en un plan B.

Autobús

Que podria ser, per exemple, tornar en NitBus. Si plegueu d'hora, teniu a prop parades de les línies 7, 36, 143, H14, H16, B23, que donaran servei fins a les 23.15 h. Però com que ens coneixem, les línies Bus Nit amb parada a prop del Fòrum són l'N6 i l'N7, i el servei és de les 23 h a les 6 h.

Cityscoot (gratis)

Enguany l'app de motos elèctriques Cityscoot regala 45 minuts de trajecte si introdueixes el codi CITYCRUILLA. Quan surtis del recinte l'aplicació et dirà quina de les 633 motos que tenen està més a prop per tornar a casa.

Taxi

Si després de trescar pel Fòrum durant hores el cos us demana taxi, sigueu previsors. Trobar un taxi a la sortida del Fòrum pot ser missió impossible, i una situació que treu el pitjor de la naturalesa humana (egoisme, agressivitat, etc.). Val la pena que tingueu instal·lada al mòbil una aplicació que us faci la gesta més fàcil, com les d'AMB Taxi Barcelona, MyTaxi, o EyTaxi.

També podeu plantejar-vos anar amb Cabify: tingueu l'app baixada i l'usuari creat amb la targeta de crèdit associada (hi ha tasques senzilles que a certes hores i amb algunes cerveses a sobre poden resultar titàniques); i si teniu set d'aigua o de música, les vostres necessitats seran saciades: disposareu d'ampolletes per beure i podreu especificar què voleu escoltar de tornada a casa –recordar el millor concert del festival– a través de l'app.

Cotxe

Si hi aneu amb cotxe, sort amb l'aparcament, perquè la necessitareu. Val la pena que prengueu nota dels pàrquings més a prop del Fòrum:

B:SM Plaça Fòrum (Plaça d’Ernest Lluch i Martín)
B:SM Garcia Fària (c/ Garcia Fària, 1)
B:SM Glòries (Plaça de les Glòries)

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de juliol-agost del Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat