Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

David Lynch i Pharrell Williams han obert un club surrealista a Eivissa

Llavis gegants, gronxadors i tentacles de roba: 'El Silencio' és un espai estrany decorat per Miranda Makaroff

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Sortir de festa s’ha convertit en una experiència encara més extravagant. David Lynch – el rei de tot el que és estrambòtic – ha obert un nou establiment a Eivissa i, segurament, és tan estrany com t’imagines. 

El Silencio
Instagram 'El Silencio'El Silencio

S’anomena ‘El Silencio’ i a primera vista destaca per la decoració excèntrica dissenyada per la polèmica artista Miranda Makaroff: grans tentacles de roba, llavis i peus de peluix, gronxadors i pufs per descansar. L’espai sembla fet expressament per convertir-se en el fons ideal de les fotos d’Instagram dels seus visitants.

El Silencio
Instagram 'El Silencio'El Silencio

Es troba a la Cala Molí, situada a l’est de l’illa, i els amants de la festa poden trobar-hi DJ sets i còctels al bar. A més, s’hi pot gaudir del millor ‘street-food’ de la cadena de menjar per emportar de Pharrell Williams… ja ho veieu: celebritats a tot arreu!

El Silencio
Instagram 'El Silencio'El Silencio

Ara bé, no és la primera aventura de Lynch en la vida nocturna. Club Silencio va obrir a París el 2011, basant-se en l’atmosfera del seu film 'Mulholland Drive'. Aquest club subterrani té el seu propi escenari de concerts, una biblioteca i un cinema.

El Silencio
Instagram 'El Silencio'El Silencio

El seu equivalent eivissenc és menys formal i més estrafolari. Es caracteritza pels seus colors primaris brillants i la inspiració marina, però segurament és igual (o més) divertit que el seu germà gran. Si en vols saber més, encara pots donar un cop d’ull a la pàgina web d’El Silencio.

El Silencio
Instagram 'El Silencio'El Silencio

NO T'HO PERDIS: Les millors cales de la Costa Brava

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat