Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
 Festival Ítaca
Foto: Festival Ítaca

De Nova York a l'Estartit, el festival català que s'anuncia a Times Square ja té els primers artistes confirmats

S'anuncien a la ciutat dels gratacels els primers grups que actuaran en el Festival Ítaca

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

No passa cada dia que el bo i el millor de la música catalana passi per Time Square, encara que sigui en format anunci. Els organitzadors del Festival Ítaca han triat la popular plaça de Nova York per anunciar el 'Catalan Dream', la unió en un sol concert de tres artistes icònics de la música urbana a casa nostra: The Tyets, Mushka i Julieta.

La cita tindrà lloc durant la revetlla de Sant Joan a l'Estartit (Baix Empordà), i serà l'única vegada que els artistes coincidiran a l'estiu. Una nit "carregada de sorpreses" segons anuncien els promotors en declaracions a ACN. El Festival Ítaca s'ha transformat en un dels esdeveniments més populars de la costa Brava, amb 15.000 assistents en la passada edició.

Fins a Nadal es poden comprar entrades per viure la revetlla a l'Ítaca Festival a preus d'entre 18 i 20 euros per les dues nits de concerts. La confirmació dels tres primers artistes al Festival Ítaca arriba pocs dies després de vendre'n les primeres 500 entrades del concert sense haver anunciat cap artista en el cartell.

NO T'HO PERDIS: els concerts que no et pots perdre

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat