Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

De Zara a Mango, així seran les reobertures de les grans botigues de moda

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja sabem com seran les fases de l'obertura de comerços pas a pas, i també que moltes marques estudien grans rebaixes per a quan puguin tornar a obrir. Però com serà comprar a les grans botigues de roba de la ciutat en el moment en què puguin reobrir les seves portes? És la pregunta que es fan aquests dies molts consumidors, especialment aquells interessats en la moda. I per primera vegada en molt temps, es comença a entreveure una resposta.

Algunes de les principals firmes com Zara o Mango ja han començat a dissenyar els seus plans i implementar mesures per prevenir el contagi en les seves respectives botigues. Entre aquestes mesures, la desinfecció de emprovadors, l'ús de guants o el control d'aforament.

Tot i que encara no es coneixen les dates concretes, ni tampoc les normes sociosanitàries que hauran de complir els locals, les principals companyies ja han donat a conèixer alguns detalls. Inditex, les botigues ja han obert a diversos països europeus com Alemanya, Àustria o Holanda, ha elaborat una proposta de protocol amb mesures que hauran d'adoptar els treballadors de les diferents marques (Zara, Bershka, Massimo Dutti, Pull and Bear i Stradivarius, entre d'altres).

Són mesures estrictes: pel que fa als treballadors, serà obligatori l'ús de guants i mascaretes. Així mateix, hi haurà horaris reduïts i torns diferenciats per als treballadors. I com és lògic, la desinfecció tant de les instal·lacions com dels productes serà constant. De la mateixa manera, els empleats s'han de sotmetre a controls de temperatura diaris.

Pel que fa als clients, les cues sembla que es convertiran en habituals, atès que hi haurà un control exhaustiu de l'aforament dins de les botigues. Un cop dins, hauran de rentar les mans amb gel hidroalcohólico. I el pagament s'haurà de realitzar obligatòriament amb targeta.

Pel que fa als emprovadors, un dubte que molts tenien aquests dies, la resposta encara roman en l'aire: encara que Inditex planejava obrir-los en un primer moment, en molts establiments dels esmentats països romanen tancats davant el major risc de contagi. Els que sí que han optat per donar als clients l'opció de provar-se la roba alternen un provador obert amb un altre tancat per tal de mantenir la distància de seguretat.

NO T'HO PERDIS: rebaixes per a la reobertura a Zara, H&M i altres botigues

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat