Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Menú Ándele (Delivery Fest 2022)
Time Out BarcelonaMenú Ándele (Delivery Fest 2022)

Delivery Fest: menús degustació per a 2 a casa per només 45 euros

Del 16 al 18 de desembre, quatre restaurants de Barcelona t'envien a domicili un menú únic perquè el festival sigui al menjador de casa teva

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Per Nadal, d'una manera o una altra ens toca cuinar, així que si voleu penjar el davantal el cap de setmana del 16,17 i 18 de desembre Time Out us dona una excusa ben saborosa: el Delivery Fest. Els restaurants Ándele (cuina mexicana), Món Viet (vietnamita), Casa Masala (índia) i Rooster & Bubbles (catalana) us envien a casa un menú complet per a dues persones a un preu espectacular: 45 euros! Us expliquem en què consisteix.


Quins són els quatre menús del Delivery Fest?

El restaurant mexicà Ándele proposa el menú que porta guacamole amb 'totopos', 'enchiladas' suïsses (tres 'tortilles' farcides de pollastre amb salsa verda i formatge fos), 'cochinita pibil' (en adob maia, amb ceba vermella envinagrada i 'frijoles' negres amb 'tortillas' de blat de moro), 'chile en nogada' (un plat festiu tradicional de Mèxic, un xile Poblano farcit de carn, fruita, salsa de formatge i nou) i per postres el popular pa de pessic 'tres leches'. Per beure, dues 2 cerveses Corona.

Menú Ándele (Delivery Fest 2022)
Time Out BarcelonaMenú Ándele (Delivery Fest 2022)

Casa Masala, un dels restaurants indis de referència de Barcelona, ha creat aquest fantàstic menú apte per a vegetarians (i per a tota persona de panxa contenta): 'pakoras' de ceba amb sala de tamarinde i llavors de fonoll; albergínies 'baingan bharta' (rostides al forn amb curri, formatge 'paneer', mangrana i ceba), verdures 'korma' (una espècie de curri suau, especiat i amb un punt dolç fet amb anacards, coco i llet de coco), 'cheese nan' i arròs basmati. Per postres ofereix el 'lassi' de mango (un batut de iogurt superpopular al subcontinent indi), i per beure, dues cerveses Cobra.

Menú Casa Masala (Delivery Fest 2022)
Time Out BarcelonaMenú Casa Masala (Delivery Fest 2022)

Si us ve de gust un àpat ben nostrat, Rooster and Bubbles és la vostra opció: el seu menú degustació porta un pollastre rostit farcit a la catalana (és a dir, amb prunes, panses, pinyons, orellanes i botifarra), canelons de pollastre amb beixamel, i per postres, crema catalana amb carquinyolis de taronja i xocolata. Per acompanyar aquest tiberi, us portaran una ampolla de cava Stars Perelada Brut Nature Reserva 2020.

Menú Ruster & Bubbles (Delivery Fest 2022)
Time Out BarcelonaMenú Ruster & Bubbles (Delivery Fest 2022)



I si teniu antull de cuina asiàtica, no us podreu resistir al menú de Món Việt, un assortit de delícies vietnamites compost per 'nem' fregits de porc i verdures, rotllos frescos 'nem cuon' de llagostins amb salsa de cacauets i sèsam, canelons al vapor 'bánh cuon', llagostins 'sa té' (broquetes de llagostins amb salsa de cacauets acompanyades de fideus), costelles 'suon kho' (costelles de porc cuinades a baixa temperatura acompanyades d'arròs blanc). De postres tastareu el seu 'choco ginger' (llàgrimes de gingebre confitat banyades en xocolata) i les perles de tapioca en llet de coco amb daus de mango. Per beure, dues cerveses Saigon, vietnamites, esclar!

Món Viet (Delivery Fest 2022)
Time Out BarcelonaMón Viet (Delivery Fest 2022)

Com es demana un menú del Delivery Fest?

És molt senzill. Entres la pàgina web del Delivery Fest, esculls el menú que vulguis i després tries el dia i el rang horari en què el vols rebre: pots escollir entre el sopar del divendres 16 de desembre, el dinar o el sopar de dissabte 17 de desembre, i el dinar o sopar de diumenge 18 de desembre. A continuació, tries el nombre de menús per a dues persones que vols (amb un màxim de tres menús dobles) i pagues. Ara ja només et quedarà parar taula el dia i l'hora que has triat (i intentar contenir la salivera mentre arriba). Teniu temps de fer la comanda dels menús fins al 13 de desembre a les 12 del migdia.

Què inclouen els 45 euros?

A més del menú complet per a dues persones, el preu també inclou el servei de lliurament a domicili, un davantal, una 'tote bag' i 2 'packs' de coberts de bambú, a més de la recepta del xef i instruccions i vídeo personalitzat del restaurant que has triat perquè el posis el menjar a taula de la millor manera.

¡Ja pots reservar el teu menú al Delivery Fest!

Últimes notícies

    Publicitat