Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Desayuna conmigo 360º', una web sèrie per als més voyeurs

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Sabem que fa temps que no sentiu parlar de websèries ni Youtube us recorda que hi ha alguna que destaqui i superi les 300.000 visualitzacions. Tot i així aquest tipus de contingut digital es continua produint perquè connecta fàcilment amb el públic 'millenial' a la vegada que és un suport per experimentar amb les noves formes de consumir sèries ('Playz' o 'Flooxer'). Els últims exemples d'èxit i que demostren que la web sèrie segueix sent per molts creadors l'única forma d'arribar a la gent amb produccions 'low-cost', és 'Paquita Salas', nascuda a la plataforma de websèries d'Atresmedia i ha acabat a les mans de Netflix o 'Jambo', el segon èxit dels creadors de la coneguda 'Malviviendo'.

Si alguna cosa tenen en comú la majoria de web sèries és que neixen per trencar i anar un pas endavant a les sèries que s'emeten per televisió. Són transmèdia, parlen un idioma que connecta molt més amb el carrer i s'atreveixen a fer-nos girar el cap 360º com és el cas de la web sèrie que us volem parlar. 'Desayuna conmigo 360º' vol ser una experiència virtual de 6 capítols escrits pel polifacètic Iván Morales i el cineasta Ian Garrido amb algunes de les cares emergents del cinema del nostre país com són Greta Fernández, Álvaro Cervantes o Anna Alarcón. Amb la idea que l'espectador sigui el verdader realitzador a través del seu dispositiu mòbil, ordinador o ulleres de realitat virtual, la sèrie et permet decidir quin enquadrament vols per seguir amb la narració, vivint cada història com una experiència única. De la mà dels barcelonins Coco 360, especialitzats en realitat virtual, despertaran la part més voyeur per viure una experiència totalment immersiva, tot sent testimoni de l'acció quasi en primera persona. 

6 esmorzars sense moltes floritures, buscant el tu i jo més el que mira d'amagat, despertars que són l'inici o el final d'un bon dia. Tot plegat encara es troba amb les costures a la vista a l'espera de trobar finançament suficient per fer sonar la claqueta si vols col·laborar amb el projecte, ho pots fer a través del seu verkami. Mentre esperem l'estrena d'aquesta ficció de realitat virtual, et proposem una llista d'esmorzars per a tots els gustos.

Últimes notícies

    Publicitat