Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Discoteca
Foto: Shutterstock

Detectats 12 incompliments de normativa a les discoteques del centre de Barcelona

Les faltes detectades afecten elements com els cartells informatius, l'estat dels extintors o les portes d'emergència

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Amb l'arribada de la Castanyada, Barcelona es prepara per celebrar multitud de festes de Halloween i altres plans, sobretot a discoteques. De forma preventiva, el Districte de Ciutat Vella ha obert inspeccions d'ofici durant el present mes d'octubre a tots els establiments amb llicència de sala de festa i discoteca del barri.

S'han realitzat inspeccions a 22 establiments que han donat com a resultat la detecció d'incompliments en matèria de Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives. Es tracta de set faltes relacionades a cartelleria informativa i enllumenat d'emergència i cinc incompliments de l'Ordenança municipal de condicions de protecció contra incendis, en concret per la manca de manteniment dels extintors i per deficiències en portes d'emergència i sortides d'evacuació.

Segons destaca l'Ajuntament, les inspeccions a sales de festa, discoteques i sales de ball s'han dut a terme com és habitual en "diferents franges horàries, amb públic a l'interior i els serveis habituals en funcionament així com en horari de tancament per tal de facilitar les comprovacions". Els incompliments comporten un avís per part de les autoritats i, en cas de no solucionar-se en el termini d'un mes, els establiments es podrien enfrontar fins i tot al tancament.

Actualment, a Barcelona hi ha 113 discoteques i sales de festa en funcionament. Des de l'any 2019, les autoritats han efectuat 632 inspeccions tècniques amb la personació de la Guàrdia Urbana per verificar que tots els establiments compleixen la normativa en referència a lluita contra incendis, vies d'evacuació, elements de protecció, portes d'emergència i normativa de sorolls, entre altres.

NO T'HO PERDIS: les millors discoteques i clubs de Barcelona

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat