Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Deu sales de teatre de Barcelona s’uneixen en un mateix abonament

La iniciativa pretén fomentar l’assistència als teatres de proximitat i generar un vincle entre les diferents sales de la ciutat

Escrit per
Julen Chavarrías
Publicitat

Les sales de teatre són un motor cultural i de cohesió de qualsevol societat democràtica. En el cas particular de la ciutat de Barcelona, la tradició teatral ha estat un dels pilars fonamentals en la transmissió de coneixements, des de joves a adults. En aquest sentit, arriba una bona notícia per tots els que s’emocionen i gaudeixen al teatre. Sota el propòsit d’estimular nous públics i compartir estratègies, fins a 10 sales de teatre s’han aliat en una promoció que les connecta amb un mateix abonament. Tot i que la idea que planteja la promoció és assistir a cadascun dels diferents teatres, pots fer servir un màxim de 2 entrades d’un abonament per al mateix teatre.

Els escenaris de proximitat que han tirat endavant aquesta proposta són el Teatre Akadèmia, l'Antic Teatre, la Sala Atrium, El Maldà, La Badabadoc, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, La Gleva, el Tantarantana i la Sala Versus Glòries. La iniciativa, batejada amb el nom de '10 escenaris, 1 univers d’emocions', oferirà fins a 10 entrades perquè no se t’escapi l’oportunitat de fer un recorregut per les sales de teatre més humils i properes de la ciutat.

Un únic abonament, deu opcions diferents

La proposta, promoguda pel conglomerat format pels Teatres de Proximitat, l’Ajuntament de Barcelona i el TR3SC, ja és tota una realitat. D’aquesta manera, pots adquirir el nou abonament a partir d’aquest mes de desembre a la web teatresdeproximitat.cat i seran disponibles per a tota la temporada 2020-21.

A més, si l'adquireixes abans que arribi el 2021, podràs beneficiar-te d’una promoció amb la qual només pagaràs 90 € per l’abonament. A partir de l’any vinent, el preu serà de 120€, una quantitat més econòmica i assequible que la suma de les entrades dels diferents teatres per separat. Si el teatre no s’atura, la cultura tampoc.  

NO T'HO PERDIS: Lorca i el feixisme, a la programació d'hivern del Teatre Lliure

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat