Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dona una nova vida al teu arbre de Nadal

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Ja és oficial, el Nadal ha arribat a la seva fi i això vol dir que és hora de treure les decoracions de Nadal, desmuntar el pessebre i guardar els torrons.

A l'hora de fer fora de casa l'arbre de Nadal, si és natural i no de plàstic, no el deixeu tirat a qualsevol cantonada, abandonat de forma incívica. Per evitar-ho, l'Ajuntament ha preparat tot un desplegament de 225 punts de recollida d'arbres de Nadal com a solució ecològica a l'abandonament d'avets.

Del 7 al 17 de gener podreu deixar els vostres arbres festius a qualsevol dels punts repartits pels 10 districtes de la ciutat, perquè puguin ser aprofitats pels espais verds de la ciutat. Els arbres recollits seran triturats i, després d'un procés de maduració, passaran a servir d'encoixinament, un recurs de jardineria que permet retenir millor la humitat i que prevé l'aparició de males herbes.

Aquesta iniciativa, que anima al reciclatge després de les festes, fa anys que es du a terme a la ciutat i l'any passat va arribar a recollir 8.034 arbres, el que va suposar 110 m³ de material d'encoixinat pels espais verds de la ciutat.

Podeu consultar aquí el punt més proper on podeu deixar el vostre arbre de Nadal.

Últimes notícies

    Publicitat