Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dormir a una casa de xocolata per només 50 euros!

Per
Manuel Pérez
Publicitat

Xocolataires, us portem un somni fet realitat. Si el vostre conte favorit de la infància era Hansel i Gretel i per a vosaltres les vaques són morades, heus aquí l'última fricada que us canviarà la vida. Per poc diners ara podeu passar una nit en aquesta casa de xocolata a Sèvres, molt prop de París. La cabana de 18 m² s'ha fet amb 1,5 tones de cacau. Hi pot acollir fins a quatre persones i només costa –atenció– 50 euros la nit.

Fins aquí la part fàcil, el més complicat serà reservar-hi: només estarà disponible un parell de dies, el 5 i 6 d'octubre, i la sol·licitud s'ha de gestionar a través del portal de reserva d'hotels Booking.com els dies 19 i 26 de setembre a les 10 h. Esperem que abans no faci massa calor i el vostre paradís es fongui.

Exterior de la casa de xocolata

L'artífex de tot plegat és l'artesà xocolataire Jean-Luc Decluzeau, especialista en escultures fetes amb cacau. S'ubicarà a L'Orangerie Ephémère, als jardins de la Cité de la Céramique. Els organitzadors posaran a disposició dels hostes un taller en què podran crear minicases de xocolata, qui sap si per resistir millor la temptació de fer un mos a qualsevol mur o finestra de l'original, tots fets de xocolata.

A més, altres elements com la llar, l'armari, el rellotge i fins i tot gots i llibres estaran fets d'autèntic cacau i són comestibles. I si us quedeu amb més ganes de dolç, podeu sortir a fer un passeig per l'exterior. Trobareu –oh, sorpresa– altres elements de xocolata com l'estany ple d'ànecs de xocolata blanca i un parterre fet amb flors de xocolata. Vigileu, no us agafi un empatx.

Últimes notícies

    Publicitat