Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dormir a una casa de xocolata per només 50 euros!

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Xocolataires, us portem un somni fet realitat. Si el vostre conte favorit de la infància era Hansel i Gretel i per a vosaltres les vaques són morades, heus aquí l'última fricada que us canviarà la vida. Per poc diners ara podeu passar una nit en aquesta casa de xocolata a Sèvres, molt prop de París. La cabana de 18 m² s'ha fet amb 1,5 tones de cacau. Hi pot acollir fins a quatre persones i només costa –atenció– 50 euros la nit.

Fins aquí la part fàcil, el més complicat serà reservar-hi: només estarà disponible un parell de dies, el 5 i 6 d'octubre, i la sol·licitud s'ha de gestionar a través del portal de reserva d'hotels Booking.com els dies 19 i 26 de setembre a les 10 h. Esperem que abans no faci massa calor i el vostre paradís es fongui.

Exterior de la casa de xocolata

L'artífex de tot plegat és l'artesà xocolataire Jean-Luc Decluzeau, especialista en escultures fetes amb cacau. S'ubicarà a L'Orangerie Ephémère, als jardins de la Cité de la Céramique. Els organitzadors posaran a disposició dels hostes un taller en què podran crear minicases de xocolata, qui sap si per resistir millor la temptació de fer un mos a qualsevol mur o finestra de l'original, tots fets de xocolata.

A més, altres elements com la llar, l'armari, el rellotge i fins i tot gots i llibres estaran fets d'autèntic cacau i són comestibles. I si us quedeu amb més ganes de dolç, podeu sortir a fer un passeig per l'exterior. Trobareu –oh, sorpresa– altres elements de xocolata com l'estany ple d'ànecs de xocolata blanca i un parterre fet amb flors de xocolata. Vigileu, no us agafi un empatx.

Últimes notícies

    Publicitat