Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Dua Lipa
Foto: Instagram / @dualipa

Dua Lipa i Callum Turner visiten la gelateria d'un dels participants del Time Out Fest 2024

La cantant ha tornat a Barcelona per oferir un concert a la convenció Worldwide'24 de McDonald's a la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Dua Lipa ja és una visitant habitual de Barcelona. Un dia després que s'anunciés que la cantant oferirà un concert privat al Palau Sant Jordi, l'artista s'ha deixat veure pels carrers de la ciutat mentre passejava amb la seva parella, l'actor Callum Turner. L'artista farà una actuació al costat del grup The Killers a la convenció Worldwide'24 que McDonald's celebra aquests dies a Barcelona i a la qual estan convidats 14.000 directius de la cadena d'arreu del món. Com a fan de la ciutat, Dua Lipa ha aprofitat l'ocasió per venir uns dies abans i gaudir del bon temps i de la gastronomia barcelonina un cop més.

La cantant de 'Training season' ha visitat una de les gelateries més conegudes de Barcelona que acumula cues diàries per gaudir dels seus productes artesanals. "La parella va tastar diversos sabors de gelats i finalment, l'artista es va decantar pel gelat de dolç de llet i festuc i la seva parella pel de stracciatella", confirma Massimo Prignata, propietari de Delacrem, a Time Out Barcelona.

"Els va atendre el cambrer més jove del local, que només fa una setmana que treballa amb nosaltres", explica Prignata, "tots els companys li van dir que no era just que acabés d'arribar i que ja hagi atès una estrella com Dua Lipa", explica entre riures Prignata. El local no és el primer que rep la visita de celebritats, sinó que fa uns anys també van tastar els seus gelats Shakira i Gerard Piqué i l'actor hawaià Jason Momoa, entre d'altres. 

El propietari també assegura que la gent va ser molt respectuosa amb la privacitat de la parella i Dua Lipa "només va dir que no a una fan que li va demanar una fotografia", una situació que la mateixa noia va penjar al seu compte de TikTok on assegura que l'artista li va explicar que no es volia fer fotos durant el seu viatge a Barcelona, però que estava encantada de saludar-la.

@mariagabrielita Dua Lipa en Barcelona la vimos bajarse justo en Lilo Enric Granados @Lilo Brunch 🧸 y nuestra sorpresa fue verla haciendo fila para comer helados en uno de los mejores sitios de la ciudad @DelaCrem 😎😎😎 a @Esther Cedeño ⭐️ Content Creat le estaba dando un micro infarto. Y como siempre yo grabando todo 🤪😝😂 #dualipainspain #dualipa @Dua Lipa @dualipafan ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Si vosaltres també voleu tastar els gelats de Delacrem, ho podreu fer al Time Out Fest 2024 els pròxims 25 i 26 de maig a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm. Delacrem serà un dels participants del festival gastronòmic de Time Out Barcelona, que reunirà setze xefs dels millors restaurants de la ciutat.

Els mems de Dua Lipa a Barcelona

"Dua Lipa vol aconseguir la nacionalitat catalana", ha estat un dels comentaris que les continuades visites de l'artista a Barcelona ha generat a les xarxes socials. La cantant ha escollit la ciutat per gravar alguns dels seus projectes com videoclip de 'Physical', una de les seves cançons més conegudes, i el d''Illusion', un nou tema que tindrà com a protagonistes les piscines Picornell de Montjuïc i que s'estrenarà el pròxim dijous 11 d'abril. A més, també l'hem pogut veure diversos cops gaudint de les seves vacances a restaurants de la ciutat i visitant alguns dels cellers més coneguts de Catalunya.

Les habituals visites a Barcelona de l'artista han generat comentaris i mems a les xarxes socials i nosaltres n'hem recopilat alguns dels que ens han fet més riure.

NO T'HO PERDIS: Tot el que has de saber sobre el Time Out Fest 2024

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Escapada de primavera

    Últimes notícies

      Publicitat