Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tania Adam headshot
Photograph: Iván Moreno

Dues barcelonines, entre les 50 persones que estan construint el futur segons Time Out

L'alcaldessa Ada Colau i la periodista Tania Adam figuren a la llista internacional 50 Future Makers que recull perfils de tot el món

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Com serà el món del futur? Com volem que sigui? Tots som 'future makers', d'alguna manera, però hi ha persones que pel seu activisme o la seva responsabilitat pública fan encara més possible aquesta transformació cap a un món i unes ciutats més sostenibles, més diverses i més igualitàries. És per això que Time Out internacional ha elaborat una llista dels 50 Future Makers del món, preguntant a editors, redactors i lectors de les 328 ciutats on té presència. 

En aquesta llarga llista de persones amb una visió innovadora hi ha artistes, activistes, polítics, urbanistes, empresaris, músics, arquitectes... I entre totes elles, hi trobem dues catalanes: l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau i la periodista Tania Adam. Colau és una de les tres alcaldesses que apareixen a la llista (amb Femke Halsema, d'Amsterdam, i Anne Hidalgo, de París) i se'n destaca l'esforç per recuperar espai per als vianants mitjançant les superilles i de treballar per aconseguir un millor equilibri a la ciutat entre les necessitats del turisme i les dels ciutadans. Pel que fa a Adam, es destaquen la seva labor a Radio Africa Magazine a l'hora donar a conèixer la riquesa i diversitat de la cultura africana a Europa i la seva lluita contra el racisme i el desconeixement. 

Entre la cinquantena de persones que figuren al top, hi trobem noms com Susana António i Angelo Campota, que han creat una comunitat d'àvies artesanes a Lisboa i veuen l'edat com un superpoder; Camille Walala, l'artista que pinta els carrers de Londres per donar-los color i optimisme; Yip Pin Xiu, la nedadora paralímpica de Singapur i la seva croada per donar visibilitat a les persones amb diversitat; Rajagopalan Vasudevan, el professor de química indi que pavimenta carreteres amb plàstics vells; i Leslie Barbara Butch, DJ i model parisenca que lluita contra la grassofòbia. 

Trobaràs els perfils complets dels protagonistes de la llista a 'Future Makers: 50 amazing people changing our world'.

NO T'HO PERDIS:  15 motius per estimar Barcelona ara més que mai

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat