Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Dues experiències de realitat virtual per pilotar a l'estil Fast & Furious

El Cinema Filmax de Gran Via ha preparat dos reptes de conducció amb simuladors i ulleres VR, disponibles entre el 2 i el 4 de juliol

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

La conducció temerària i les carreres il·legals millor deixar-les per les pel·lícules i els videojocs. Si et mors per endinsar-te en aquests escenaris i sentir una bona descàrrega d'adrenalina, però valores la teva vida i la teva llibertat, gràcies als avenços tecnològics en el camp de la realitat virtual cada cop pots gaudir d'experiències immersives més reals. Així que si estàs buscant aquest tipus d'emocions, el Cinema Filmax de Gran Via ha preparat dos reptes de conducció amb simuladors d'última generació i ulleres de VR, per celebrar l'estrena de l'última pel·lícula de la saga de Fast & Furious. Estaran disponibles entre el 2 i el 4 de juliol i la compra dels tiquets per als reptes s'ha de fer des de les taquilles.

Per una banda hi ha el desafiament Drift King, una experiència per derrapar pels carrers de Tòquio en primera persona pilotant amb el simulador i les ulleres de realitat virtual. Per l'altra, està el repte del quart de milla o els 400 metres, que tracta de recórrer aquesta distància en menys de 10 segons, amb un simulador d'un Dodge Charger de 700cv, capaç de posar-se sobre dues rodes i que està equipat amb els pedals d'un cotxe real. 

NO T'HO PERDIS: Les 50 millors pel·lícules de la història del cine

Llegeix l'especial d'estiu de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat