Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lisboa
© Pavel Arzhakov/Shutterstock.com

EasyJet connecta Barcelona i Lisboa a partir de 20 €

L'areolínia ha començat a operar un trajecte diari entre la capital catalana i la de Portugal

Eugènia Güell
Escrit per
Eugènia Güell
Publicitat

Què feu el sis de gener? Si voleu veure què es regalen els portuguesos per reis, podeu anar a Lisboa per 20 € aquell dia - i molts altres!-. I és que EasyJet ha començat a operar un trajecte diari entre Barcelona i Lisboa, i si entreu a comprar bitllets ara, en trobareu a partir de 20 €, sobretot, és clar, entre setmana. Si us queden dies de vacances aprofiteu i feu una escapada per tastar els Pastéis de Belém i practicar el vostre portuguès (si realment en sabeu, també ens trobareu a Time Out Lisboa!)

L'aerolínia també ha connectat Lisboa amb Bilbao, València, Fuerteventura, Las Palmas i Tenerife Sud. En el cas de la ruta des de la capital catalana, EasyJet ha afirmat que durant la temporada d'hivern la posada en marxa d'aquesta ruta permetrà oferir 40.000 seients de més als usuaris. En total, l'aerolínia calcula que afegirà entorn de 200.000 seients més a aquestes rutes entre l'Estat i Portugal.

NO T'HO PERDIS: 20 coses per fer a Lisboa

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat