Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
gos
Foto: Shutterstock

Educa al teu gos gratis en un dels cursos que ofereix Barcelona (hi ha places limitades!)

Els tallers es duran a terme en diferents punts de la ciutat al setembre i farà falta inscripció prèvia

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

A Barcelona hi ha més de 174.000 gossos censats. Això equival a gairebé un gos per cada deu persones. Però, quants d’aquests animalons són ben educats? Per a millorar la convivència entre els barcelonins i els gossos que viuen a la ciutat, l’Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició de la ciutadania tallers gratuïts d’educació canina i tendència responsable pels ciutadans, distribuïts per tota la ciutat. L'aforament dels cursos serà limitat per garantir el funcionament de la iniciativa, amb un màxim de 25 persones per grup. Les inscripcions ja estan obertes per al primer, que tindrà lloc el 13 de setembre al Parc de l'Estació del Nord, de 10 h a 13 h.

Els cursos estaran a càrrec de dos professionals que seran els instructors que oferiran una formació pràctica per tot el grup. En aquests també participaran els alumnes del curs d'Educador Caní del centre especialitzat CUMBRE, que realitzaran les pràctiques de formació mentre donen eines per controlar els animals, així com ajudaran a identificar les necessitats de cada mascota per millorar la relació dels amos amb els seus amics de quatre potes.

La iniciativa ve de la mà de l'Ajuntament de Barcelona que, a causa de l'èxit dels tallers de l'any passat, han tornat a posar en marxa la segona edició d'aquest projecte que té com a objectiu millorar la convivència els animals amb les persones, així com fomentar el benestar de les mascotes. A més, Barcelona a ser pionera en l'àmbit del maltractament animal, quan el 2002 es va convertir en la primera ciutat catalana on no es va sacrificar cap gos de la gossera municipal, quan encara era legal sacrificar els animals de companyia.

NO T'HO PERDIS: Barcelona tindrà un cementiri per animals de companyia a partir de 2024

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat