Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Leticia Sabater Villancico Navidad
© Leticia Sabater

El 2020 no ha acabat: Leticia Sabater treu nova nadala aquest Nadal

I en anglès, amb el Pare Noel i fins als tres Reis Mags, junts i barrejats al mateix llit

Noelia Santos
Escrit per
Noelia Santos
Publicitat

Ho ha tornat a fer. 'Papa Noel, you are the only want' és el títol de la nova nadala de Leticia Sabater, alguna cosa així com una versió 'cañí' i pujadeta de to amb què enguany pretén convertir-se (de nou) en la Mariah Carey espanyola imitant el cèlebre 'All I want for Christmas is you', un hit, Nadal rere Nadal.

Perquè aquesta no és la primera vegada que Leticia s'enfunda en el vestit de Santa (Claus, òbviament). Ja vam poder veure-la amb títols com el 'Polvorrón' (2018) i 'Trínchame el pavo', amb què ens va sorprendre/esgarrifar les festes de l'any passat. En aquesta ocasió, s'ha passat al ritme discotequer, amb escenes de sexe (i fins tot a una erecció del Pare Noel): tot, esclar, en clau d'humor i lluint cos i les seves celèberrimes abdominals.

El Pare Noel no és l'únic protagonista: en el videoclip també apareixen els tres Reis Mags, junts i barrejats en el mateix llit, al costat de Leticia. Imatges, totes elles, que des que s'estrenés la cançó el passat 30 de novembre ja han provocat tota mena de reaccions en xarxes socials.

Podeu veure el vídeo íntegre aquí.

També t'agradarà: Les millors cançons de Nadal

Més de Nadal

    Últimes notícies

      Publicitat