Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Kayoko Nakata
Foto: Ciutat FlamencoKayoko Nakata

El 27è festival Ciutat Flamenco arriba carregat d'estrenes

Chano Domínguez, Duquende, La Fabi i Carles Benavent en són alguns dels protagonistes

Per
Borja Duñó
Publicitat

El festival que organitza el Taller de Músics se celebra aquesta vegada del 24 al 31 d'octubre i comença amb un homenatge al 'cantaor' Enrique Morente i el bateria de jazz Max Roach, que van treballar junts en una peça que es va estrenar a la Bienal de Sevilla del 1992. Ara, el Taller de Músics i l'ESMUC s'uneixen en l'espectacle 'Morente & Roach in memoriam', que es farà a L'Auditori sota la direcció de David Leiva i amb Queralt Lahoz com a artista convidada. 

Les circumstàncies han fet que aquesta edició del Ciutat Flamenco –la vint-i-setena, ja!– estigui centrada sobretot en artistes residents a Catalunya, on sempre hi ha hagut una gran concentració de talent i una gran varietat d'estils i registres. El programa, que està carregat d'estrenes, inclou grans noms com el de Chano Domínguez, que actuarà a la sala BARTS amb el seu trio i acompanyat de Carles Benavent, i els de Duquende, la Fabi i Chicuelo, que oferiran un espectacle conjunt al Petit Palau de la Música.

Altres artistes que cal destacar són la pianista francesa establerta a Barcelona Mélodie Gimard, que serà a la sala BARTS, i la bailaora japonesa Kayoko Nakata, que presenta 'Hermandad' a l'Auditori de Sant Martí, un espectacle de fusió amb la col·laboració de Salao. 

Però n'hi haurà més: al Milano Jazz Club hi podreu veure Marc Suárez i Las Noray; a Can Felipa es podrà gaudir del projecte interdisciplinari Laboratoria Flamenco; Eli Ayala actuarà a l'Auditori de Sant Martí; la companyia de Sònia Sánchez es podrà veure a la Casa SEAT; i el Tablao de Músics –la formació de joves de l'escola–, a Taller de Músics 24.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2020-21 

Últimes notícies

    Publicitat