Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El 27è festival Ciutat Flamenco arriba carregat d'estrenes

Chano Domínguez, Duquende, La Fabi i Carles Benavent en són alguns dels protagonistes

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

El festival que organitza el Taller de Músics se celebra aquesta vegada del 24 al 31 d'octubre i comença amb un homenatge al 'cantaor' Enrique Morente i el bateria de jazz Max Roach, que van treballar junts en una peça que es va estrenar a la Bienal de Sevilla del 1992. Ara, el Taller de Músics i l'ESMUC s'uneixen en l'espectacle 'Morente & Roach in memoriam', que es farà a L'Auditori sota la direcció de David Leiva i amb Queralt Lahoz com a artista convidada. 

Les circumstàncies han fet que aquesta edició del Ciutat Flamenco –la vint-i-setena, ja!– estigui centrada sobretot en artistes residents a Catalunya, on sempre hi ha hagut una gran concentració de talent i una gran varietat d'estils i registres. El programa, que està carregat d'estrenes, inclou grans noms com el de Chano Domínguez, que actuarà a la sala BARTS amb el seu trio i acompanyat de Carles Benavent, i els de Duquende, la Fabi i Chicuelo, que oferiran un espectacle conjunt al Petit Palau de la Música.

Altres artistes que cal destacar són la pianista francesa establerta a Barcelona Mélodie Gimard, que serà a la sala BARTS, i la bailaora japonesa Kayoko Nakata, que presenta 'Hermandad' a l'Auditori de Sant Martí, un espectacle de fusió amb la col·laboració de Salao. 

Però n'hi haurà més: al Milano Jazz Club hi podreu veure Marc Suárez i Las Noray; a Can Felipa es podrà gaudir del projecte interdisciplinari Laboratoria Flamenco; Eli Ayala actuarà a l'Auditori de Sant Martí; la companyia de Sònia Sánchez es podrà veure a la Casa SEAT; i el Tablao de Músics –la formació de joves de l'escola–, a Taller de Músics 24.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2020-21 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat