Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
48h open house
Foto: Jordi Surroca

El 48H Open House BCN busca voluntaris per participar en la seva 14a edició

El festival d'arquitectura proposa més de 200 activitats gratuïtes el 21 i 22 d'octubre

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Entre amants de l'arquitectura, xafarders i els que només volen descobrir nous racons de la ciutat, el 48H Open House BCN aconsegueix mobilitzar unes 60.000 persones pels carrers de Barcelona a la cerca de noves descobertes arquitectòniques. Perquè sigui possible, però, els voluntaris són essencials. El 48H Open House BCN celebrarà la seva 14a edició els propers 21 i 22 d'octubre, i anima tothom que li vingui de gust a ser part del voluntariat que fa que el festival es converteixi en una realitat.

Per presentar la sol·licitud, només heu d'omplir un formulari perquè l'organització es pugui posar en contacte amb vosaltres. Tant si sou estudiants d'arquitectura, amants de la història o simplement voleu contribuir en la mostra del patrimoni cultural de Barcelona, tothom és benvingut a formar-hi part. A més, si sou estudiants, l'OHB té conveni amb diverses escoles i universitats de la ciutat.

Aquest any l'esdeveniment estarà ple de novetats, i hi haurà més de 200 activitats gratuïtes repartides per Barcelona i l'Àrea Metropolitana. A més, com ja és habitual, el festival obrirà les portes de més de 250 edificis icònics; des d'edificis contemporanis fins a autèntiques joies arquitectòniques històriques.

NO T'HO PERDIS: Aquest edifici de Barcelona acaba de guanyar dos premis d'arquitectura

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat