Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Barça emociona amb un vídeo de suport als que lluiten en la crisi

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat
Són moltes les mostres de suport als professionals que es troben en la primera línia de la lluita contra el covid-19. Cada dia a les 20h tots els balcons del país s'omplen d'aplaudiments per agrair la gran tasca que fan especialment els sanitaris però també altres professionals com el servei de neteja, reposadors de supermercat, repartidors, farmacèutiques.... Un clam que es repeteix cada dia a la mateixa hora.

El Barça, entitat que també s'ha vist afectada per l'estat d'alarma, ha llançat un vídeo emotiu amb l'eslògan 'Avui lluitem, demà guanyarem', acompanyat de l'etiqueta #TOTSUNITSFEMFORÇA i una part del seu himne. Aquest vídeo optimista i que anima a seguir resistint contra el coronavirus el protagonitzen diferents cares de les diferents seccions i també socis, penyistes i nens i nenes de diferents acadèmies.


Hi reconeixereu des de jugadors més coneguts de l'entitat com Sergi Roberto o Pierre Oriole fins a cares populars com el cuiner José Andrés, la model Judit Mascó o el corredor de Moto GP Jorge Lorenzo. Els vídeos dels famosos s'intercalen amb vídeos de culers que es graven a casa, imatges de professionals de la sanitat, aplaudiments col·lectius i diferents estampes de l'estadi del Camp Nou buit. El vídeo s'ha penjat a les seves xarxes i la voluntat del FC Barcelona és "donar suport i gratitud als que lluiten en contra el coronavirus".

NO T'HO PERDIS: L'emotiva acció que van fer uns veïns als sanitaris de l'Hospital de Barcelona

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat