Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Barça jugarà a l’Estadi Olímpic Lluís Companys la temporada 2023-2024

El club estudia la forma d'encabir els socis en aquest estadi, que només té aforament per a 56.000 persones

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

La temporada 2023-2024, els culers que es dirigeixin al camp no aniran cap a les Corts, sinó que faran via cap a Montjuïc. L'Estadi Olímpic Lluís Companys serà, provisionalment, l'escenari dels partits del Barça de la temporada vinent no l'altra, a causa de les obres de l'Espai Barça, que començaran el juny del 2022.

El Barça jugarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys la temporada 2023-2024. Així ho ha anunciat el president del FC Barcelona, Joan Laporta, després de l'acord arribat amb l'Ajuntament de Barcelona. El club, tal com ja es va posar sobre la taula, hi haurà de disputar una temporada sencera per les obres de l'Espai Barça, que començaran el juny del 2022.

Com seran els partits a l'Estadi Olímpic? Aforament, socis i dates

El Barça i l'Ajuntament treballen per concretar el preu a pagar per l'ús de l'Estadi Olímpic, que serà l'estadi adoptiu del Barça. A més, també s'han d'acabar de tancar les obres d'adaptació per tal d'ampliar la capacitat d'aquest estadi, que actualment és de 56.000 espectadors i, per tant, no pot acollir tots els socis del Barça. De fet, aquesta temporada el club té 83.500 abonats, però n'hi ha uns 26.000 que van demanar una excedència per la covid. Ara, el Barça estudia la forma d'encabir-hi els socis.

Com ha informat betevé, una de les possibilitats considerades és fer rotacions entre els socis o bé, com va passar durant la pandèmia, fer un sorteig. Si fos així, els socis s'haurien d'inscriure al partit que els interessi i, si les sol·licituds sobrepassessin el nombre de seients, es disputarien les entrades per sorteig. Una altra opció seria oferir noves excedències als socis que no estiguessin interessats a anar a Montjuïc. 

Un cop els culers puguin tornar al Camp Nou, però, no es tornarà a la normalitat. Durant la temporada 2024-2025, el Camp Nou només estarà al 50% del seu aforament i es preveu que la següent temporada (2025-2026) l'aforament no arribi encara al 100%, però sí que superi el 50% de l'anterior temporada. 

Obres al Camp Nou

L'anunci del canvi de localització dels partits de cara a la temporada 2023-2024 ha estat precedit per l'aprovació de la Comissió de Govern de la concessió de la llicència d'obres per a la reforma i ampliació de l'estadi. Aquestes obres, el FC Barcelona preveu començar-les de cara al juny, un cop finalitzi la temporada esportiva, i es concentraran en la primera i la segona graderia, en l'àmbit tecnològic, en l'entorn de l'estadi i en la urbanització exterior.

El comunicat suposa un avenç més en el projecte de ciutat acordat pel Govern municipal i el club per obrir les instal·lacions al veïnat i renovar més de 111.000 m2 amb un nou espai ciutadà de qualitat, més zones verdes i nous carrils bici.

NO T'HO PERDIS: Bars per veure el futbol a Barcelona

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat