Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Barça vestirà de blanc la propera temporada

Joan Laporta i la junta directiva van donar el vistiplau fa mesos a la samarreta blanca com a segon equipament

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Barça lluirà la samarreta blanca la temporada 2023-2024, segons una informació del periodista Joan Vehils al diari 'Sport', notícia que no ha deixat l’afició indiferent. El president Joan Laporta i la junta directiva van donar el vistiplau fa uns mesos a la samarreta blanca com a segon equipament. Al club hi va haver debat abans de prendre la decisió, ja que era una proposta que podia no agradar a tothom, però ara s'espera que sigui una de les samarretes més venudes.

No és la primera vegada que el Barça juga de blanc: fins a finals dels anys 70 el Barça ja va vestir-ne diversos partits i Johan Cruyff va ser dels últims jugadors en lluir la samarreta del Barça blanca la temporada 1977-1978. De fet, abans dels anys 70, la samarreta blanca era habitual quan el Barça coincidia amb els colors de l’equip contrari.

De fet, el tercer equipament d’aquesta temporada ja s’apropa al blanc, fet que ja va aixecar polèmica quan se’n van treure les primeres fotos, tot i que en realitat és una samarreta grisa amb la creu de Sant Jordi amb els colors blaugrana, com es va poder comprovar en el partit contra el Bayern de Munich.

NO T'HO PERDIS: 'Alcarràs anirà als Oscars'

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat