Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona Beach Festival
Foto: Live NationBarcelona Beach Festival

El Barcelona Beach Festival no es farà aquest 2023

Live Nation explica que la negativa de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs a donar-los les llicències d'activitat el fa inviable

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

El Barcelona Beach Festival no tindrà edició de 2023. Així ho ha explicat en un comunicat la promotora Live Nation, organitzadora d'aquest festival de música electrònica de ball que durant set anys havia portat a la platja del Fòrum i el Parc de la Pau una llarga llista de grans artistes del gènere com Avicii, David Guetta, Steve Angello, Marshmello, Martin Garrix, Hardwell, Alesso, Axwell & Ingrosso, entre molts d'altres, i que l'any passat va congregar 27.000 persones.

Per què no hi haurà Barcelona Beach Festival 2023?

La raó que ha donat Live Nation és que la negativa de l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs a concedir-li les llicències d'activitat necessàries i la impossibilitat de trobar un altre lloc que reuneixi les condicions idònies, fan inviable l'edició d'aquest any. "Durant set anys de festival, no hem generat cap problema a la comunitat i sempre hem respectat totes les normes de seguretat, així com l'entorn natural de la platja", diu el comunicat.

Marshmello, Barcelona Beach Festival
Foto, Live NationMarshmello, Barcelona Beach Festival

Hi haurà edició 2024 del Barcelona Beach Festival?

Tanmateix, Live Nation assegura que treballa per trobar un nou indret on celebrar l'edició de 2024, de manera que si us agrada ballar música electrònica a la platja punxada per grans DJ's internacionals, haureu d'esperar una mica més.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2023 a Barcelona

Llegeix el número de gener de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat