Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Bicing suspèn el servei fins a nou avís

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Els usuaris que tinguin instal·lada l'aplicació al mòbil ja ho deuen saber, perquè el servei ha informat a través de missatge al migdia. El Bicing tanca "d'acord amb els criteris de les autoritats sanitàries i en plena coordinació amb l'Agència de Salut Pública de Barcelona i la Comissió de Seguiment en relació al COVID-19".

Des de les 14 h ha començat el procés de tancament d'estacions, que ara només admeten devolucions però no agafar més bicicletes. El tall indefinit del servei s'afegeix al conjunt de mesures relacionades amb la prevenció del coronavirus, amb l'objectiu últim de reduir les sortides de casa al mínim.

Segons l'Ajuntament, s'han detectat importants reduccions del trànsit a la ciutat aquest matí, amb una davallada del -41,5% en els accessos, un -44,6% a l'interior de la ciutat i un -39,8% a les Rondes.

La mesura del tancament del Bicing, però, no ha agradat a alguns dels usuaris. Donat que l'actual confinament no és total i alguns ciutadans han d'anar a les seves feines, algunes d'elles essencials, el Bicing ja no podrà oferir una alternativa a altres mitjans d'ambient tancant com el metro el bus.


NO T'HO PERDIS: propostes culturals per seguir en 'streaming'

Últimes notícies

    Publicitat