Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El bus turístic farà rutes nocturnes per veure els llums de Nadal

El Barcelona Christmas Tour farà sortides nocturnes de dijous a diumenge del 27 de novembre al 3 de gener

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Bus Turístic de Nadal es va estrenar l'any passat amb un gran èxit de convocatòria –més de 2.000 viatgers en disset dies–, així que aquest Nadal 2020 una mica rarot tornarà a estar actiu perquè els barcelonins i barcelonines puguin gaudir dels llums de Nadal des d'una perspectiva diferent. 

El Barcelona Christmas Tour continua en marxa des del 27 de novembre i farà sortides nocturnes de dijous a diumenge fins al 3 de gener. Com des del primer dia es van reservar pràcticament totes les sortides, l'Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans i Turisme han decidit assignar un segon vehicle per duplicar el nombre de places. El recorregut durarà una hora i mitja i circularà pels carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat com el passeig de Gràcia, la Catedral, o la plaça Catalunya, entre d’altres, que estaran decorats amb il·luminació nadalenca. A més de passejar per Barcelona des del pis de dalt del bus turístic, els usuaris també coneixeran les tradicions nadalenques catalanes com l'origen dels galets, de la rifa de Nadal i de l'Home dels Nassos, a través de les explicacions que faran els guies, en català i castellà, durant el trajecte. 

Les sortides del Barcelona Christmas Tour es faran els dijous, divendres, dissabtes i diumenges –excepte el 24 i 25 de desembre– a les 18 i a les 19.45 hores des de la parada del Bus Turístic de plaça Catalunya, davant de El Corte Inglés, però haureu de presentar-vos 20 minuts abans de l'hora de sortida. El preu de l'entrada és de 15 euros per als adults i de 10 euros per a infants de 4 a 12 anys, els menors de 4 anys hi poden pujar gratis.

Com dèiem, el recorregut durarà uns 90 minuts aproximadament i passarà pels punts clau de Barcelona, que aquests dies lluiran especialment bonics: passeig de Gràcia (on destaquen la Casa Batlló i La Pedrera), els carrers  Rosselló, Marina, Indústria, Independència, Sant Antoni Maria Claret (passant per davant del Recinte Modernista de l'Hospital de Sant Pau), Sardenya (Sagrada Família), Gran Via, carrers Castillejos, Casp (Encants, Torre Glòries), avinguda Meridiana (Teatre Nacional), carrer Almogàvers, passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), Ronda Sant Pere, plaça Urquinaona, Via Laietana (Barri Gòtic), passeig Colom, Portal de la Pau (monument a Colom), passeig Josep Carner, plaça Drassanes, Paral·lel, Ronda Sant Pau, carrer Urgell (Mercat Sant Antoni), Gran Via, plaça Universitat, carrers Roger de Llúria, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar de nou a la plaça Catalunya.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2020 a Barcelona: guia completa.

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat