Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Marxa ciclista als Túnels de Vallvidrera per reivindicar la connexió
Marxa ciclista als Túnels de Vallvidrera per reivindicar la connexió Foto: Bikevidrera

El carril ciclista dels túnels de Vallvidrera fa el primer pas administratiu

La reivindicació històrica dels col·lectius de ciclistes finalment passarà un primer examen

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Connectar Barcelona i Sant Cugat en bici? No és cap somni verd, és la reivindicació històrica del col·lectiu Bikevidrera que fins i tot han hagut d'afrontar importants sancions per mobilitzar-se a favor d'aquesta infraestructura.

Fa poques setmanes, la CUP va presentar una proposta de resolució al Parlament per crear finalment un carril ciclista a través dels túnels de Vallvidrera, una proposta per reconvertir una antiga galeria de serveis en un enllaç ciclista entre el Vallès i Barcelona.

Ara acabem de saber que la Generalitat estudiarà la creació d'aquest carril. El Departament de Territori, a través d'Infraestructures de la Generalitat, ha adjudicat l'estudi a una empresa per valor d'uns 55.000 euros i un termini d'execució de set mesos, segons confirma l'ACN.

Bikevidrera defensa la connexió com una proposta "eficient, saludable i sostenible", sempre, esclar, que la utilització no comporti un peatge tan alt com el que s'aplica als Túnels al trànsit de vehicles contaminants.

NO T'HO PERDIS: Descobreix Barcelona en bicicleta

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat