Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El cartell de la sèrie de HBO 'Patria' obre la polèmica a les xarxes socials

La plataforma ha presentat la imatge de la producció, que tracta sobre el terrorisme d'ETA i s'estrena el 27 de setembre

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

HBO estrenarà el pròxim 27 de setembre el 'best seller' de Fernando Aramburu adaptat en sèrie. La història cobreix una de les èpoques més dures i recordades de la història d'Espanya, el terrorisme d'ETA. La novel·la de Aramburu parla d'una història vista des de dues perspectives: la d'una família que perd a un familiar en un atemptat i la d'una altra família de la qual forma part l'assassí.

La plataforma HBO ha volgut reflectir aquesta història amb un enorme cartell promocional de la sèrie, penjat a la plaça de Callao de Madrid. Sota el títol 'Tots som part d'aquesta història', la imatge del cartell mostra dos moments diferents, un en el qual recull el dolor de la pèrdua causada per un assassinat i la que presumptament mostra a un terrorista nu i tirat a terra, torturat per la policia.

Aquest cartell, però, ha desfermat la polèmica a les xarxes socials perquè alguns han entès que s'estan equiparant les víctimes i els botxins. La delegada de Cultura de l'Ajuntament de Madrid, Andrea Levy, també ho ha manifestat criticant el cartell en el seu compte de Twitter.

Per part seva, Aramburu, ha publicat un tuit en el qual adjunta una foto del gran cartell penjat en plena Gran Via madrilenya, on, precisament, va tenir lloc un dels atemptats de la banda terrorista, i sota la frase: "Madrid, avui, ara."

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals

 

Últimes notícies

    Publicitat