Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El cinema a la fresca a la Sala Montjuïc es cancel·la

Se suspèn l'edició d'aquest estiu "davant l’escalada de nous contagis a la ciutat de Barcelona", segons l'organització

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Fa pocs dies publicàvem la programació completa de l'edició d'aquest any de la Sala Montjuïc, el cicle de cinema a la fresca al Castell de Montjuïc que ja s'ha convertit en un clàssic –dels més bonics– de l'estiu a Barcelona. I avui us hem de comunicar que, finalment, l'organització ha decidit cancel·lar aquesta edició "davant l’escalada de nous contagis a la ciutat de Barcelona i als barris de l’Hospitalet fronterers amb Sants-Montjuïc", segons explica en un comunicat fet públic aquest matí.

"Fa tres setmanes vam decidir que la situació semblava prou calmada i controlada per atrevir-nos a organitzar a contra-rellotge la Sala Montjuïc, perquè estimem el nostre projecte i creiem també en els beneficis socials i culturals de fer-lo. A data d’avui però pesa més la prudència que les ganes, pesa més la responsabilitat que la il·lusió", afegeixen al comunicat oficial de l'organització. 

Tot i tenir autorització per celebrar-se amb un aforament de 1.200 persones, Sala Montjuïc havia decidit fer-ho només amb 1.000 per "prudència pròpia", però les mobilitzacions de persones que impliquen un projecte com aquest entraven en "contradicció amb les alertes sanitàries que escoltem per part d’experts i polítics del nostre entorn", expliquen. 

Si vau comprar entrades, des de la Sala Montjuïc ens diuen que durant els pròxims dies es retornaran els diners automàticament a la mateixa targeta amb la qual vau fer compra.

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals

Les millors idees d'oci i cultura a la nova Time Out Pocket interactiva 

Últimes notícies

    Publicitat