Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Accés il·limitat al cine per menys de 9 € al mes (a Barcelona és possible)

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

El cinema Maldà és la sala de cinema de pantalla única més antiga de Barcelona, oberta des de 1945. Malauradament pot ser que aquesta sala històrica hagi de tancar les seves portes per culpa d'un seguit d'infortunis. És per això que, en un intent de sobreviure, el cinema llança un crit d'ajuda als barcelonins.

Les desventures del Maldà van començar fa uns mesos quan, per culpa de les obres d'un futur hostal, van haver de cancel·lar algunes de les sessions i compensar-ho amb una reducció del preu de l'entrada dels caps de setmana. Tot plegat ha causat unes pèrdues que han posat en perill la vida del local.

Però aquesta no és la crònica d'una mort anunciada, el Maldà se les està empescant per trobar maneres d'atraure nova clientela amb una súper ganga. Es tracta d'una targeta que pots aconseguir per 8,30 euros (menys del que costa una entrada en cap de setmana) al mes, que et donarà accés il·limitat a la seva sala per veure tantes pel·lícules com vulguis, tant en cap de setmana com entre setmana. A més, el carnet inclou descomptes pels teus acompanyants, regals i participar en sortejos. La ganga resulta encara més increïble quan fas números: 1,90 euros per setmana i només 100 euros l'any per accedir en una de les sales més emblemàtiques de la ciutat i que segueix fent una aposta clara pel cinema independent.

La targeta és vigent durant tot un any i pot suposar una ajuda molt important per un cinema que, per culpa de les obres, ha reduït un 60% la seva recaptació a taquilla en un any. Si ets tot un cinèfil no deixis escapar una oferta on hi pot guanyar tothom. Informa't de com aconseguir la targeta aquí.

NO T'HO PERDIS: L'Alternativa: Les pel·lícules que no et pots perdre

Últimes notícies

    Publicitat