Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Circo del Sol
©Matt Beard

El Circ du Soleil fa fallida i acomiada els treballadors

El Circ de el Sol es declara en suspensió de pagaments a causa de la cancel·lació d'espectacles

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El Circ du Soleil, la major productora de teatre del món, està oficialment en fallida. La companyia canadenca s'ha declarat en suspensió de pagaments amb l'objectiu de dur a terme una reestructuració del seu capital, després del que ha anunciat l'acomiadament dels seus 3.480 treballadors.

A l'igual que ha passat amb altres tantes empreses de el sector cultural, el Cirque du Soleil travessava moments difícils a causa de la cancel·lació d'espectacles a tots el món. Des del passat mes de març, els empleats de la companyia es trobaven en una situació de suspensió d'ocupació. Ara, s'ha confirmat la pitjor de les notícies.

 "Com a part necessària de la seva reestructuració i dels eventuals plans per reiniciar operacions, Cirque du Soleil anuncia la terminació dels contractes d'aproximadament 3.480 empleats prèviament suspesos al març després de la interrupció d'ingressos causada pels tancaments ordenats pel Govern en resposta" a la crisi sanitària, ha confirmat l'empresa canadenca.

"Durant els últims 36 anys, Cirque du Soleil ha estat una organització altament reeixida i rendible. No obstant això, amb zero ingressos des del tancament forçat de tots els nostres espectacles, es va haver d'actuar amb decisió per protegir el futur de la companyia ", ha explicat Daniel Lamarre, president i conseller delegat del Cirque du Soleil Entertainment Group.

NO T'HO PERDIS: 10 edificis d'arquitectura singular del patrimoni de Barcelona.

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time Out Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat