Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cirque du Soleil, Festa, a Andorra, 2023
Foto: Shutterstock Cirque du Soleil, Festa, a Andorra, 2023

El Cirque du Soleil s'instal·la a Andorra: funcions cada dia a 20 euros!

'Festa' celebra deu anys de presència de la companyia a Andorra la Vella

Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Publicitat

És un clàssic de l'estiu que fa que es disparin les pernoctacions a Andorra: cada juliol, el Cirque du Soleil s'instal·la a Andorra la Vella per representar un espectacle a preus populars, creat expressament per al Principat. Enguany escenifiquen l'espectacle 'Festa', amb què la companyia canadenca commemora els primers deu anys del seu conveni amb Andorra. L'espectacle recopila alguns dels millors moments de funcions anteriors, i sobretot ofereix una "explosió d'energia i d'emocions", segons el seu director, Oriol Tomas.

El muntatge compta amb una vintena d'actors i dos cantants, i està situat en un hotel de muntanya imaginari als Pirineus. Una de les novetats d'enguany és que totes les localitats, unes 3800 localitats per funció, són amb seient. L'espectacle es podrà veure fins al 30 de juliol. I si us fa gràcia, afanyeu-vos: ja n'han venudes 50.000, el 90 % de les que s'ofereixen en cap de setmana. 

És una funció diària amb 3800 localitats entre 21 i 29 euros 

La presència del Cirque du Soleil el juliol a Andorra és estratègica: és una forta atracció cultural i turística, en un mes on no hi ha massificació de visitants. Contribueix a l'afluència massiva de turistes –sobretot catalans– el fet que les entrades costin 21 euros (a Barcelona, les entrades d''Alegria' costen entre 46 i 225 euros). En algunes edicions s'han superat els 80.000 espectadors. 

Cirque du Soleil, Andorra, 2023
Foto: ShutterstockCirque du Soleil, Andorra, 2023

El desè aniversari de la representació també coincideix amb la finalització del contracte entre el Principat i la productora de circ més gran del món. El ministre de Turisme i Comerç d'Andorra, Jordi Torres, ha admès que el Cirque du Soleil és "difícil de suplir" i que caldrà veure si la proposta té continuïtat: a la tardor es reuniran les dues parts per renegociar els termes. 

NO T'HO PERDIS: Les millors coses per veure a Andorra 

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat