Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El concert de Coldplay 'Music of the Spheres' de Buenos Aires es podrà veure als cinemes de Barcelona

S'emetrà el 29 d'octubre als Cinesa, Yelmo Cines, Filmax Gran Via i Balmes Multicines

Escrit per
Clara Tórtola Escámez
Publicitat

El 29 d’octubre tindrà lloc un esdeveniment mundial en directe: el xou de Coldplay 'Music of the Spheres' des del River Plate de Buenos Aires s’emetrà a centenars de cinemes de més de 70 països. Així ho ha anunciat el grup, que ha venut més de 200.000 entrades en menys de 24 hores a Barcelona, en el seu concert de maig de 2023, que forma part del seu últim tour mundial.

El concert s’emetrà també a quatre cinemes de Barcelona. Hi haurà dos passis: un a les 16.30 h i l'altre a les 20 h. Cinemes Filmax Gran Vía (entrada 12,5 €), Yelmo Cines (15,40 €), Cinemes Cinesa (15 €) i Balmes Multicines (15 €) són alguns dels cinemes que l’inclouen a la seva cartellera. Podeu consultar la resta de cinemes i comprar les entrades aquí

La producció estarà dirigida per Paul Dugdale, guanyador del BAFTA i nominat al Grammy. L’hora del directe del concert variarà de l’hora de l’estrena als cinemes per a adaptar-se a l’horari europeu.

La gira està batent tots els récords, i 'The Guardian' l’ha qualificat de “genuïnament impressionant”. Durant el concert es podran escoltar clàssics de la banda com 'Yellow', 'Fix you', 'Viva la vida' i 'My universe'. Tot això en un estadi ple de llums, focs artificials i un públic totalment entregat.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2022 i 2023 a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat