Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El CosmoCaixa i Tintín celebren els 50 anys de l'arribada a la Lluna

Mar Vallverdú
Escrit per
Mar Vallverdú
Publicitat

Ja fa mig segle que Neil Armstrong va trepitjar la lluna per primer cop i va pronunciar una de les frases més cèlebres dels nostres temps: "Un petit pas per l'home, un gran pas per la humanitat". Per celebrar aquest importantíssim aniversari el CosmoCaixa, amb la companyia d'en Tintín, ha preparat una exposició ben especial: 'Tintín i la Lluna, 50 anys de la primera missió tripulada'. 

El personatge belga no podia ser un amfitrió més idoni per l'exposició, ja que, de fet, va arribar a la Lluna 20 anys abans que nosaltres, en un dels seus còmics més famosos, "Objectiu: la Lluna". Al llarg de l'exposició hi trobareu il·lustracions originals arribades directes del Museu Hergé de Bruseles, a més d'una reproducció del seu famosíssim coet vermell. Però aquest no serà l'únic coet de l'exposició, la mostra també comptarà amb una reproducció oficial de l'Apol·lo XI validada per la mateixa NASA.

Això no és tot, com que es tracta del CosmoCaixa també hi haurà una bona dosi de ciència. Podreu provar com es camina amb gravetat 0 o saber quant peseu a la Lluna, entre altres simulacions

Podreu visitar 'Tintín i la Lluna, 50 anys de la primera missió tripulada' a partir del desembre i tindreu temps fins al maig del 2019. 

Últimes notícies

    Publicitat